To je to što me zanima!

Najbolji party u Zagrebu! Dođite u klub Gjuro2 i uživajte!

Šum Na Umu sa velikim zadovoljstvom predstavlja pravu glazbenu poslasticu! U goste nam dolazi SYSTEM DIVINE iz Rijeke. Podršku za pultom će mu pružiti rezident DJ Gogolesko
Vidi originalni članak

Šum Na Umu sa velikim zadovoljstvom predstavlja pravu glazbenu poslasticu! U goste nam dolazi SYSTEM DIVINE iz Rijeke.

Podršku za pultom će mu pružiti rezident DJ Gogolesko i b2b duo GLANZ TANZ (E-BASE & GOGOLESKO).

Riječki DJ i producent System Divine svoju karijeru započeo je prije 11 godina puštajući ploče po privatnim zabavama. Pobjedom na natjecanju za najboljeg mladog DJ-a 2004., otvara svoja vrata te ubrzo postaje najmlađi rezident kluba Fun Academy.

Do danas je System Divine zabilježio mnoge nastupe u Hrvatskoj i šire. Nekoliko puta svirao je na Ibizi, a prošle godine je nastupao na Amsterdam Dance Event - Official Page u sklopu večeri koju su organizirali Hope Recordings & Sudbeat. Kao producent System Divine najviše se istaknuo kada je njegovu kvalitetu prepoznao legendarni Moby. Davidov remiks Mobyeve pjesme „The Low Hum“ tako se našao na Mobyevom albumu „Destroyed Remixed“. Laurent Garnier, ikona elektronske glazbe, jedan je od mnogih koji prate i podupiru njegov rad. Lijepa vijest stiže i za Davidove fanove. Naime, 27.1. izlazi njegova slijedeća traka „La Discoteca, My Everything“ koju je za svoj label Disclosure odlučio izdati Omid 16B, kojeg se često naziva pionirem el. glazbe.

Idi na 24sata