To je to što me zanima!

Najbrži internet za vaš dom do čak 120 Mbit/s!

Ako ste do sada samo sanjali o superbrzom internetu, pripremite se na vrhunsko iznenađenje jer Vipnet putem napredne HFC optičke mreže u vaš dom donosi superbrzi fiksni internet
Vidi originalni članak

Jeste li znali da HD film veličine 2 GB sada možete preuzeti za samo 135 sekundi, a glazbeni sadržaj audio CD-a za samo 45 sekundi? Superbrza Vipnetova HFC optička mreža dostupna je u više od 350 tisuća kućanstava cijeloj Hrvatskoj.

Brzine interneta do čak 120 Mbit/s!

Ako ste do sada samo sanjali o superbrzom internetu, pripremite se na vrhunsko iznenađenje jer Vipnet putem napredne HFC optičke mreže u vaš dom donosi superbrzi fiksni internet s brzinom downloada, odnosno preuzimanja podataka do 120 Mbit/s te brzinom uploada, odnosno slanja podataka do 15 Mbit/s.

Osim za odlične uvjete surfanja, Vipnetova HFC optička infrastruktura idealna je za korištenje kabelske Vip TV usluge i uživanje u HD programima. Naime, Vip HFC optička infrastruktura je i do 30 puta brža od prosječnih brzina standardne bakrene infrastrukture koja se u većini kućanstava još uvijek koristi za fiksnu telefoniju i internet.

Više usluga, manji račun

Neovisno o tome kolike brzine interneta trebate, Vip nudi najkvalitetniji, najbrži i najstabilniji fiksni internet, a ako istodobno koristite Vip mobilne i fiksne usluge, ostvarujete pravo na dodatne uštede.

Idi na 24sata