To je to što me zanima!

Najljepše priče: brakovi koji su odoljeli svim zaprekama

U srijedu, 31. srpnja za samo 2,99 kn uz 24sata potražite novi broj tjednika koji budi najsnažnije osjećaje, Najljepše priče s dva specijalna priloga!
Vidi originalni članak

U Najljepšim pričama pročitajte sve detalje iz privatnog života zvijezde „Sulejmana Veličanstvenog“ atraktivnog Bali-bega.  Turski glumac Burak Özçivit  ljubi Ceylan Çapu, kćer vrlo bogatog poduzetnika i modne dizajnerice Şebnem-Celal Çap. Njegovi prijatelji uvjereni su da je Ceylan s njim samo kako bi dobila svojih pet minuta slave. Burak, najpoželjniji neženja u Turskoj tvrdi:

U ljubavi nisam dramatičan ni ljubomoran. Dajem cijeloga sebe i uživam dok traje.

 U novom broju pročitajte priču o brakovima koji su odoljeli svim zaprekama. Ljubav kojoj se Hollywood i danas divi je ona Paula Newmana i Joanne Woodward  koji su bili u sretnom braku pola stoljeća sve do njegove smrti 2008. Jeff Bridges već 35 godina ljubi samo jednu ženu suprugu Susan koju je upoznao dok je radila kao konobarica. No par s najdužim brakom na svijetu su Indijci Karam i Kartari Chand iz Velike Britanije koji će uskoro slaviti 87. godišnjicu.

 Samo u Najljepšim pričama ne propustite 2 super priloga: najdetaljniji vodič kroz TV novele i prekrasan ljubavni roman koji će vas držati u napetosti sve do samoga kraja.

Potražite na svim kioscima samo uz 24sata!

Idi na 24sata