To je to što me zanima!

Najljepše priče: čitajte sve o Meryem Uzerli

U srijedu 5.9. za 2,99 kn uz 24sata ne propustite novi broj tjednika 'Najljepše priče' pročitajte sve o Sulejmanovoj zavodnici zanosnoj glumci Meryem Uzerli.
Vidi originalni članak

U novom broju tjednika 'Najljepše priče' pročitajte sve o Sulejmanovoj zavodnici zanosnoj glumci Meryem Uzerli. Hurem otkriva svoje ljubavi, poroke i borbu s depresijom na početku karijere. Trenutno najpopularnija Njemica u Turskoj ne srami se viška kilograma i voli se našaliti na vlastiti račun. Velika hedonistica u vezi je s bogatim turskim biznismenom i plejbojem Canom Atesom. Bivši dečko s kojim je bila u vezi šest godina opisao ju je kao jedinstvenu curu, pravu Lavicu koja se zna suočiti sa svojim strahovima i uvijek je spremna riskirati. 

Donosimo vam i priču o heroju Ivanu Tankosiću (20) koji je pobijedio rak burega pa preveslao Jadran da pomogne bolesnim mališanima. Tu je i životna priča Bruce Springsteena legendarnog rokera koji svojoj publici pjeva do posljednjeg daha. Najviše pjesama posvetio je svom ocu i ženama koje je volio. Glavu je nerijetko gubio za riđkosim ljepoticama. 

Donosimo vam i intimnu ispovijed žene koja je u 46. godini odlučila i dalje biti djevica. Ne propustite i najdetaljniji prilog o sapunicama TV novele u kojem možete pročitati se o atraktivnom negativcu serije  'Izgubljene časti' Firatu Celiku koji glumi Mustafu. 

24sata + Najljepše priče = 6,99 kn

Idi na 24sata