To je to što me zanima!

Najljepše priče: Lažnom ljubavnicom sačuvao sam brak!

U srijedu, 11. 7. potražite tjednik Najljepše priče samo uz 24sata za dodatnih 2,99 kuna u kojem vas očekuju i dva odlična priloga: TV novele i ljubavni roman!
Vidi originalni članak

Najstarije od petero djece obitelji Belić, 20-godišnji Sandy puna dva deseteljeća bori se za samo jedan osmijeh. Naime, Sandy od rođenja boluje od rijetkog neurološkog poremećaja zbog čega ne može micati mišiće lica, a liječnici mu godinama nisu znali postaviti dijagnozu. Nakon što je obitelj sama otkrila da mladić boluje od Moebiusovog sindroma svi su krenuli u veliku borbu za njegov oporavak... Priču o hrabrosti jednog mladića i njegovoj želji da se bar jednom nasmije pročitajte u novom broju tjednika Najljepše priče. 

Donosimo vam i intrigantnu životnu priču holivudske glumice Naomi Watts koja je nedavno u Hrvatskoj snimala film o princezi Diani. Nakon tragične smrti oca koji je preminuo kad je imala sedam godina od prekomjerne doze heroina Naomi su odgajali baka i djed...

Otkrili smo i koji je najveći porok lijepih i izbirljivih europskih princeza, vojvotkinje od Cambridgea, Charlene od Monaka, španjolske princeze Letizie...

Ne propustite intimnu ispovijed prevarenog supruga koji je lažnom nevjerom spasio brak i osvetio se ženinu ljubavniku. Tu je i priča o svjetskoj i višestrukoj europskoj prvakinji u kickboxingu Šibenčanki Nives Radić (28) koja se tri mjeseca nakon poroda kćerkice Tonke vratila u ring. 

Ne propustite specijalni prilog TV NOVELE, u kojem donosimo tjedni sadržaj svih sapunica koje se prikazuju u Hrvatskoj, te ljubavni roman. 

Idi na 24sata