To je to što me zanima!

Najljepše Priče: svi detalji o seriji "Sulejman Veličanstveni"

U srijedu 29.8. uz 24sata za samo 2,99 kn ne propustite novi broj tjednika Najljepše priče u kojem vam donosimo sve detalje o turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni"
Vidi originalni članak

U novom broju tjednika 'Najljepše priče' donosimo vam sve detalje o glavnim zvijezdama najskuplje turske serije u povijesti 'Sulejman Veličanstveni'. Vruće ljubavne scene glavnih glumaca Halita Ergenca i Merym Uzerli zamalo su uništile Halitov brak. Njegova supruga glumica Berguzar Korel  bila je jako ljubomorna pa j zahtijevala manju ulogu u seriji samo da bi mogla kontrolirati supruga. 

Tu je i priča o požtrtvovnoj majci 38-godišnjoj Riječanki Nataši Kovaljev koja je ljubavlju izliječila samodestruktivnost njene danas 14-godišnje kćeri. Kako bi pomogla drugim roditeljima koji se suočavaju s istim problemom napisala je knjigu 'Prije duge'. 

U Najljepšim pričama pročitajte i intrigantnu životnu priču najpopularnije žene u Hollywoodu Angelie Jolie koja je teško zacijelila svoje rane iz djetinjstva. Zbog njih je dugo birala pogrešne muškarce, bila sklona eksperimentiraju s teškim drogama i živčanim slomovima. No sve se promijenilo kad je postala majka. 

Ne propustite prilog TV novele u kojem vam donosimo sve o najpoželjnijem turskom glmcu i zvijezdi serije 'Izgubljena čast' Enginu Akyureku. 

Idi na 24sata