To je to što me zanima!

Najljepši božićni domjenci čekaju vas u Hotelu Picok!

Puno je razloga zašto odabrati baš Hotel Picok, a jedan od njih je, što je upravo Hotel Picok dobitnik nagrade CBtour, za najbolji team building program hrvatskog poslovnog turizma
Vidi originalni članak

Hotel Picok **** idealno je mjesto za organizaciju seminara, edukacija, konferencija, team building-a u kombinaciji s jedinstvenim sadržajima gotovo nedirnute prirode – Đurđevačkim peskima (tzv. hrvatska Sahara), rijekom Dravom, naivnim slikarstvom, specijaliziranim umjetničkim muzejom – galerijom Stari Grad. Hotel raspolaže s tri dvorane i kompletnom potrebnom audio-vizualnom opremom. Dvorana „Sveti Juraj“ veličinom odgovara organizaciji evenata do 250 osoba. Dvorana „Taverna“ može primiti do 100 osoba, a posebno uređena „Lovačka soba“ idealna je za manje grupe do 30 osoba.

POSEBNA jesenska akcija do 21.12.2014. -50%:

Noćenje s doručkom za samo 199,50 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi

- besplatno korištenje dvorane i potrebne opreme

- neograničeno korištenje bazena i 25% popusta na masaže i tretmane

- besplatan WiFi Internet u sobi i cijelom Hotelu

- besplatan parking

WELLNESS & SPA CENTAR

Oslobodite se stresa, smanjite napetost i relaksirajte se u našem wellness & spa centru. Zaplivajte u bazenu, prepustite se rukama naših educiranih terapeuta i uživajte u širokoj ponudi tretmana. Uz bazen, na raspolaganju su vam parna, turska i infracrvena sauna, prostor za relaksaciju, prostorije za masaže i tretmane kao i profesionalna teretana.

PONOS PODRAVINE – STARI GRAD ĐURĐEVAC

Da li ste znali da povijest Starog Grada seže u daleku 1488. godinu? Utvrda se nalazi u neposrednoj blizini hotela i sa zaštićenim prirodnim okolišem čini intrigantnu i gotovo nestvarnu povijesnu, urbanističku i arhitektonsku cjelinu. Muzejsko-galerijski prostor s vrijednom donacijom Ivana Lackovića Croate nešto je što obavezno morate posjetiti!

HOTEL PICOK, VAŠ ODMOR NA PRVI POGLED!

Više informacija saznajte na www.hotel-picok.hr ili putem e-maila: info@hotel-picok.hr te na broj telefona: +385 48 672 200

Idi na 24sata