To je to što me zanima!

Najveća prvosvibanjska fešta ove je godine na Jarunu

Iskoristite neradni dan i ovoga petka dođite na Jarun na 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec i doživite najbolju roštilj zabavu u gradu!
Vidi originalni članak

Iskoristite neradni dan i ovoga petka dođite na zagrebački Jarun na kojem će se pored Malog jezera i polivalentnog igrališta (točnu lokaciju pogledaj ovdje) od 12 do 20 sati Praznik rada slaviti uz bogati program 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec.

Osim natjecateljskog dijela u kojem ćemo vidjeti grill dvoboj šest ekipa središnje Hrvatske posjetitelje očekuje i besplatni koncerti grupa Joy i Od Srca Do Srca, brojne nagradne igre, prezentacije i degustacije chefa Branka Ognjenovića te, naravno, delicije s roštilja po promotivnim cijenama. Za 25 kuna svi gladni i žedni moći će se okrijepiti Zlatni ćevap menijem koji uključuje velike ćevapčiće u somunu i piće po izboru, a oni malo hrabriji uz malo će se sreće okušati u Mlinar tortomlatu, Jamnica gajbomjeru, gastro pogađalici PIK pogodi tko sam te kući odnijeti vrijedne darove.

Zabava je zajamčena za sve uzraste i ukuse, jer će se cijeli dan na pozornici izmjenjivati najveći pop-rock i tamburaški hitovi, a za potpuni ugođaj tu je i uvijek spontan i nasmijan domaćin Frano Ridjan. Odmorite se, opustite i barem ovaj petak dozvolite da vam netko drugi skuha i servira ručak - te sve pospremi nakon toga.

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata, uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Jamnice, Mlinara, Zvijezde, Vina Belje, Kotanyija, Konzuma, Osječkog 1664 te Iskona.

Prati specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Idi na 24sata