To je to što me zanima!

Nassfeld ima sve za zimske sportove! Dođite i uvjerite se!

Koruški Nassfeld, jedno od 10 najboljih skijališta Austrije, te zbog izuzetno povoljne mikroklime ima jako puno snijega i najviše sunčanih sati u Alpima.
Vidi originalni članak

Skijaši zahvaljujući besplatnom internetu mogu sa  staze uživanje u prekrasnoj planinskoj panorami podijeliti sa svojim prijateljima kod kuće. Skijaške kolibe i restorani pozivaju goste originalnim pićima i ukusnim zalogajima. Noćno skijanje subotom na jednoj od najdužih osvijetljenih staza u Alpama pod nazivom „Šarena staza“ posebna je atrakcija .
N
assfeld ima ukupno 110 kilometara staza za sve kategorije skijaša: za skijaše početnike, rekreativce ili profesionalce, ali osim klasičnog skijanja Nassfeld nudi i uživanje u ostalim zimskim sportovima, zato ne propustite  i uz odabrani Nassfeld paket, naučite skijati ili bordati u 3 dana uz garanciju uspjeh za 129 eura. Ponuda se sastoji od 3 dnevnog  tečaja skijanja (u ukupnom trajanju od 6 sati), najma opreme (skije, štapovi, pancerice, kaciga ili bord, cipele i kaciga), više detalja zatražite na : hrvatska@nassfeld.at. 

PosjetitePark zabavnu stazu kao novu atrakciju.

Na novoj zabavnoj stazi naći će se mješavina najboljih stvari sa staza, zabavnog parka i krosa. Preko 11 valova, 2 skoka i novih strmih zavoja, čekaju na sve vas koji obožavaju adrenalinske sportove. 
Na novoj SkiMovie stazi za paralelnu utrku možete odmjeriti svoje znanje s prijateljima koje će biti automatski snimljeno i koje ćete imati kao vrijednu  uspomena na skijanje u  Nassfeldu. 
Za klizanje po snijegu na raspolaganju je preko 50 kilometara dvotračnih skijaških i klizačkih staza u parku prirode Wiessensee. Ljubitelji nordijskih sportova mogu se veseliti Biatlon ponudi.
Lesachtal slovi kao raj za turno skijaše i zimske planinare. Novost su vođene ture turno skijanja za početnike. Zajedno sa profesionalnim vodičem penje se na planinu i uči ispravna tehnika kao i savjeti o boravku u alpskim područjima i osobnoj sigurnosti.  

Besplatan autobusni prijevoz za izlete u regiji

Za izlete u regiji gostima je na raspolaganju besplatna autobusna linija. 
Svi gosti koji nisu smješteni u Nassfeld-u, Sonnleitn-u ili blizu početne stanice Millennium Expressa-a mogu se besplatno voziti do staze autobusima koji povezuju cijelu regiju.  

Idi na 24sata