To je to što me zanima!

Nassfeld ponuda iznenađenja, novosti za sezonu 2015/16.

Kreirajte zimski odmor iz snova po svojim željama jer Nassfeld je osigurao povoljno skijanje za ugodan obiteljski odmor.
Vidi originalni članak

Prvi put u sezoni 2015/16. Nassfeld je omogućio gostima iz Hrvatske da sami kreiraju svoj zimski odmor, a djeci osiguraju školu skijanja u Hrvatskom tjednu.

Koruški Nassfeld, jedno je  od 10 najboljih skijališta Austrije, zbog izuzetno povoljne mikroklime ima jako puno snijega i najviše sunčanih sati u Alpama.

Nassfeld oduševljava posjetitelje sa 110 km vrhunski pripremljenih staza za sve kategorije skijaša od početnika I rekreativaca do profesionalnih skijaša.U Nassfeldu vas čeka  I 30 modernih žičara i vučnica. Besplatan depo skija direktno na stazi i besplatan servis skija nešto su što nas izdvaja i razlog više da dođete baš u Nassfeld na svoj sunčani odmor iz snova.

Ove skijaške sezone Nassfeld iznenađuje besplatnim bežičnim internetom na cijelom skijalištu, a djeca do 10 godina starosti svake subote u sezoni dnevnu ski  kartu ostvaruju po cijeni od deset eura.

Skijaške kolibe i restorani direktno na stazama privlače goste  originalnim pićima i ukusnim zalogajima. Noćno skijanje subotom na jednoj od najdužih osvijetljenih staza u Alpama pod nazivom „Šarena staza“ posebna je atrakcija.

Tijekom cijele zimske sezone dostupne su razne primamljive ponude za uživanje u skijanju i zimskom odmoru( www.nassfeld.hr)  od kojih izdvajamo Nassfeld Special 4=3, platiš 3 noćenja a jedno ti Nassfeld daruje gratis. Posebno zanimljivo za naše goste je «Nassfeld ponuda iznenađenja»: Iskoristite posebnu ponudu i sami kreirajte svoj zimski odmor iz snova. Odaberite broj noćenja, broj ski-karti ili školu skijanja za dijete prema Vašim željama i potrebama.Ponuda je dostupna od 24.12.2015.-17.01.2016. Za više informacija pošaljite email na hrvatska@nassfeld.at ili nazovite 

Nassfeld office Zagreb: +385 1 3011 778, Mob.: +385 99 4156 704 www.nassfeld.hr 

Ukoliko ste raspoloženi  za aktivan glazbeni odmor, Nassfeld vam ove godine nudi  «Najglasiji zimski odmor u Europi»1. Zimski Metal Festival na svijetu „ Full Metal Mountain“  a odžat će se na Nassfeldu u terminu  28.03. – 03.04.2016.Više informacija na www.nassfeld.hr


Idi na 24sata