To je to što me zanima!

Jeste li u potpunosti spremni za uvođenje eura ili ipak još imate nekih nedoumica?

Za manje od tri mjeseca prelazimo na novu valutu - euro. Imate li već sve odgovore na pitanja vezana za ovu važnu promjenu ili vas neke stvari još muče? Pitajte bez ustručavanja i dočekajte novu eru spremni
Vidi originalni članak

Jedan od važnijih trenutaka u suvremenoj hrvatskoj povijesti sve nam je bliži. Hrvatska kuna uskoro odlazi u povijest, a mi ćemo svoje račune, kredite i ostale životne troškove od Nove godine plaćati u eurima. Dvojno iskazivanje cijena sigurno ste već primijetili, nadamo se na samim artiklima a ne na blagajni, s punom košaricom sladoleda čija je cijena snižena na nevjerojatne 2 kune po komadu.

No znate li kako su trgovci cijenu iskazanu u kunama preračunali u eure i nakon koje decimale je smiju zaokružiti? Jeste li razmišljali o tome kako će se ova tektonska financijska promjena odraziti na iznos koji dugujete banci ili kome ćete se požaliti ako primijetite da vam vaš poslodavac isplaćuje manju eursku plaću?

Ne postoje glupa pitanja

Jeste li potpuno spremni na promjenu ili ipak još imate nekih otvorenih pitanja koja dosad niste imali priliku nigdje pročitati, a vama se čine neizmjerno važnima?

24sata ususret ovom povijesnom trenutku otvara prostor za vaše dvojbe. Pitajte nas bilo što vezano za prelazak na novu valutu, a mi ćemo uz pomoć relevantnih stručnjaka pokušati pronaći odgovore na vaša pitanja. Iskoristite priliku sudjelovati u sadržaju koji će biti relevantan upravo za vas, naše čitatelje.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • _Varešak_ 03.11.2022.

    Teško umirovljenicina sa ruron su obrali bostan.

  • febo 13 03.11.2022.

    Ja imam 628 mil.kuna kak ih mogu promeniti u €?

  • Vukovar 01 02.11.2022.

    Kad nam udje Euro to ce vam biti koda ste skinuli gace izmedju 1000 ljudi i naguzili se hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare