To je to što me zanima!

Jeste li znali da su LCD televizori izumljeni zahvaljujući eksperimentima s mrkvom?

Šokirat ćete se kad čujete da je prvi TV prijenos u boji moglo pratiti samo 12 ljudi, a ništa vas manje neće iznenaditi niti podatak da postoji sport gledaniji od nogometa! Otkrijte i druge nevjerojatne zanimljivosti o mediju koji oblikuje povijest
Vidi originalni članak

Gotovo sedam desetljeća nakon  pojavljivanja na tržištu, televizija je i dalje jednako moćan komunikacijski alat koji iz dana u dan mijenja našu stvarnost. Televizijska industrija predvodila je ključne trenutke pop kulture i modernog društva. Gledatelji su uživo svjedočili tragedijama, poput 11. rujna, ali i velikim radostima, poput slijetanja na Mjesec. 

A mijenjali su se, naravno, i televizori. Ipak je od njihova izuma prošlo cijelo stoljeće! Ono što je počelo kao velika kutija s tri kanala i zrnatim slikama razvilo se u ravne zaslone visoke razlučivosti s mnoštvom sadržaja.

EON TV je najbolji izbor i za sve ljubitelje sporta s pristupom ekskluzivnim sportskim sadržajima kao što su Premier liga, Bundesliga, F1 s live statistikama. Osim toga, EON TV sadrži bogatu ponudu najboljih domaćih i međunarodnih programa te se može pohvaliti jednim od najbogatijih dostupnih kataloga filmova i serija. Korisnicima je na raspolaganju više od 160 televizijskih kanala, uključujući i preko 80 kanala u HD-u koje mogu gledati do sedam dana unatrag.
Idi na 24sata

Komentari 13

  • iks2 03.02.2022.

    Rođenje kraljice Elizabete II 1886. godine?

  • picuskin 03.02.2022.

    Jutarnji odlazak u toalet

  • Steve01 03.02.2022.

    Adventski grupnjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare