To je to što me zanima!

Kako povećati prodaju usluga pomoću digitalnog marketinga?

Sudionici radionice Biznis akademije u Puli složni su da uz pomoć interneta i mali obrti mogu postati veliki. Edukativna radionica za obrte i male biznise vrijedna je 2500 kuna, a zahvaljujući Tele2 za sudionike je bila besplatna
Vidi originalni članak

Bez digitalizacije više nije moguće raditi i to je razlog zbog kojeg se svi moramo dodatno usavršavati, složni su polaznici Biznis akademije koja je bila u Obrtničkoj komori Istarske županije u Puli. Radionicu o digitalnome marketingu održali su naš vodeći stručnjak za digitalni marketing i prodaju doc.dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Sanja Novak, mag.oec. Edukativna radionica za obrte i male biznise vrijedna je 2500 kuna, a zahvaljujući idejnom začetniku projekta operateru Tele2, za sudionike je bila besplatna.

Na radionici je okupljenima pokazano kako digitalni marketing i prodaja mogu poboljšati poslovanje, s kojim alatima to postići, kako iskoristiti Google i Facebook za privlačenje kupaca... Što je sve potrebno za uspješno oglašavanje putem interneta te koje su digitalne platforme najbolji izbor za oglašavanje obrtnika i malih biznisa bile su neke od tema... Osim s digitalnim marketingom polaznici su se upoznali i s ponudom Tele2 koja je namijenjena obrtnicima i malim biznisima.

- Digitalna tehnologija pomoći će vam da još bolje upoznate vaše potrošače te im pružite pravu informaciju u pravom trenutku, povećate prodaju i izgradite dugoročne odnose. Ovu radionicu ciljano smo radili i jako smo zadovoljni interakcijom - rekao je profesor Škare. Eros Sorić, tajnik Obrtničke komore Istarske županije, istaknuo je kako će bez digitalnog marketinga biti nemoguće poslovati u budućnosti te da je jako zadovoljan što je obrtnicima omogućena jedna ovakva radionica. Tele2 je organizirao nagradnu igru za sve polaznike radionice Biznis akademije u Puli, a najsretnija dobitnica osvojila je nagradu - pokućni internet s BEZBROJ GB.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.06.2019.

    Profesori pričaju o dogitalnom marketingu? Hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare