To je to što me zanima!

Ovo su najhrabriji i najuporniji sportaši Olimpijskih igara

Sport je jedino bez čega ne mogu, kažu. Bez onih koji ih potiču i vjeruju u njih, rezultati bi ostali samo na snovima. Pripreme za paraolimpijce su završile, a sad je došlo njihovo doba da opet zasjaje s najsjajnijim medaljama
Vidi originalni članak

Sport je neizostavan dio svakog društva, a ponos našeg društva nedvojbeno zaslužuje biti i Hrvatski paraolimpijski tim.

Ovih se dana na Paraolimpijskim igrama u Tokiju vodi žestoka borba za medalje. Naši sportaši s invaliditetom nadaju se da će njihovi rezultati potaknuti razvoj društva u smjeru jednakih prilika za sve - jer bez svojih tjelesnih nedostataka koračati kroz život mogu, ali bez sporta ne.

Biti profesionalni parasportaš zahtijeva mnogo odricanja, ali i još više izdataka. Zbog nedostatka materijalnih sredstava mnoge osobe s invaliditetom ne odvaže se upustiti u sport i pridružiti se paraolimpijskoj obitelji. Ulaganje države u parasport gotovo je nezamjetno, pa svako investiranje u ove sportaše, koji radom, trudom, upornošću i zalaganjem mijenjaju sliku hrvatskog (para)sporta, doslovno je zlata vrijedno.

Naši parasportaši ponosno su nas predstavljali na čak osam paraolimpijskih igara, a u infografici saznajte kako je izgledala hrvatska povijest ljetnih paraolimpijskih uspjeha.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 07.09.2021.

    Čestitke!!!

  • linoladica 07.09.2021.

    Hrt nije ove godine prenio nijedan jedini sat!!!!paraolimpijskih igara. Sramota debela!!!! Dotle RAI2 prenosi paraoLimpijske cijeli dan. Mi smo država mediokriteta.

  • Dango84 05.09.2021.

    Osvojili više medalja nego sve ove preplačene "zvijezde"

Komentiraj...
Vidi sve komentare