To je to što me zanima!

Pratili su ih milijuni gledatelja: Znate li koji su sportovi bili među najgledanijima u 2021.?

Prema nekim podacima, danas postoji više od 8000 sportova, a od toga ih je tek dvjestotinjak međunarodno priznato. Istražili smo koji su od njih prošle godine bili najpopularniji među gledateljima iz cijelog svijeta
Vidi originalni članak

O sportu postoje zapisi stari 3000 godina koji opisuju da je u početku najčešće služio kao priprema za rat ili obuku lovaca. Tek su na prvim Olimpijskim igrama, 776. godine prije Krista, Grci predstavili svijetu formalne sportove. Riječ je bila o utrkama sportaša, ali i kočija, hrvanju, skakanju u dalj, bacanju diska i koplja i tako dalje. 

Ipak, sportovi i sportaši od tada su se u mnogočemu promijenili. Danas vrhunski sportaši zarađuju milijune, a međunarodna natjecanja velikim kompanijama i državama priskrbljuju golemu zaradu. Jeste li se ikad zapitali tko sve to omogućuje? Odgovor leži u vama, obožavateljima, koji vjerno pratite svoje najdraže sportske sadržaje.

Iz tog razloga sastavili smo listu od deset najgledanijih sportova u svijetu u 2021. godini, iz koje ćete saznati pripadate li među gledatelje najpopularnijih ili malo manje popularnih sportova.

Ako su vas sva ova teorijska saznanja potaknula na malo akcije i rekreacije, dobro je znati da ćete najpovoljniju ponudu sportske obuće, odjeće i općenito sportske opreme pronaći na webu shopu SHOPAJ24.

SHOPAJ24 novo je središnje mjesto sa svime što vam treba i što će vam ikad trebati - od igle do lokomotive. Proizvodi po najboljim cijenama lako se pretražuju po kategorijama i lokacijama, a registracija nije potrebna. Ne gubite dragocjeno vrijeme, posjetite portal s najboljim ponudama!
Idi na 24sata

Komentari 20

  • 11.02.2022.

    Do jaja.

  • picuskin 11.02.2022.

    132 cm

  • Roci 11.02.2022.

    Netocni podaci.Formula 1 je najgledanije spotrtsko natjecanje na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare