To je to što me zanima!

Prijavite se na radionicu Biznis akademije u Osijeku

Zbog velikog zadovoljstva i interesa polaznika, Tele2 nastavlja s radionicama Biznis Akademije. 14. lipnja od 9.30 do 13.30 sati radionica će se održati u u prostorijama Županijske komore Osijek
Vidi originalni članak

Biznis akademija opet stiže u Slavoniju. Radionica će se održati 14. lipnja 2019. od 9.30 do 13.30 sati u Osijeku, u prostorijama Županijske komore Osijek, Europske avenije 13, a vodit će ju stručnjaci iz područja digitalnog marketinga izv.prof.dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Sanja Novak, mag.oec. Edukativni dio trajanja je tri sata dok je sat vremena rezervirano za osvježenje i druženje.
Program radionice kreiran je tako da polaznicima Akademije pruži pregled mogućnosti i prednosti korištenja digitalnih tehnologija i alata u marketingu i prodaji:
• koji su glavni alati digitalnog marketinga za obrte i male biznise
• što je potrebno napraviti prije početka oglašavanja na internetu
• koja je uloga Googlea u privlačenju kupaca i korisni savjeti za pripremu
i provođenje Google Ads kampanje
• koja je uloga Facebooka i Instagrama u privlačenju kupaca

Tijekom radionice polaznici će dobiti informacije kako početi provoditi digitalni marketing i kako poboljšati aktivnosti koje već provode. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, a Tele2 omogućuje da za sve prijavljene bude besplatna.


Polaznici koji su i prošle godine sudjelovali na Biznis akademiji u Osijeku ponovit će jedan dio prezentiranog gradiva i naučiti više o digitalnom marketingu na društvenim mrežama kroz konkretne primjere. 

Fill out my online form.


Broj mjesta je ograničen, stoga Vas molimo da svoj dolazak prijavite putem kontakt obrasca.

 

Idi na 24sata