To je to što me zanima!

Provjerite je li vam istekao certifikat za fiskalizaciju

Certifikate za fiskalizaciju potrebne za izdavanje fiskaliziranih računa izdaje Financijska agencija (FINA) na rok od pet (5) godina
Vidi originalni članak

S obzirom na to da je fiskalizacija uvedena po etapama tijekom 2013. godine, neki su obveznici preuzeli certifikate za izdavanje računa krajem 2012. godine, a time su prvi certifikati istekli krajem 2017. godine.

Fina će obveznicima fiskalizacije slati obavijesti o isteku certifikata za fiskalizaciju  45, 30 i 15 dana prije datuma isteka trenutačno aktivnog certifikata.

Obveznicima koji su putem elektroničke pošte prijavljeni u Finin sustav, ista će se dostavljati elektroničkom poštom, odnosno obveznicima koji nisu prijavili elektroničku poštu, putem poštanske službe.

Kako bi obveznici na vrijeme preuzeli novi certifikat za fiskalizaciju, mogu se javiti u najbližu poslovnicu Fine, kontaktirati putem telefona  0800 0080 ili e-mailom: certifikati-fiskalizacija@fina.hr.

Sve obavijesti vezane uz certifikate za fiskalizaciju Fina objavljuje na www.fina.hr/fiskalizacija i http://www.fina.hr/Default.aspx?sec=1798.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare