To je to što me zanima!

Sad je pravo vrijeme: Otkrijte najkraći put do poticaja za energetsku obnovu kuće

Na visoke račune režija itekako utječe kvaliteta gradnje vaše kuće, pa ako ih želite smanjiti i uštedjeti veliku svotu novca na godišnjoj razini, vrijeme je da razmislite o njezinoj obnovi. U infografici saznajte kako to napraviti u 4 koraka
Vidi originalni članak

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, sa do 60% sredstava, sufinancira povećanje toplinske zaštite vanjskih zidova, stropa, poda, krova, zamjenu energetski učinkovitije stolarije te ugradnju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije, uključujući i fotonaponske sustave za proizvodnju električne energije.

Ako ispunjavate uvjete prijave za sufinanciranje energetske obnove, svoj korisnički račun sa podacima i dokumentacijom možete ispuniti već danas na ovom linku. Javni se poziv otvara 1.9.2020. u 9:00 sati, a detaljnije informacije o natječaju pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ljubazan 08.11.2020.

    Daju se poticaji za izgradnju stanova i kuća, nude se krediti. Pitaj te one koji su te poticaje koristili, pola kredita su doplatili ,poslije toga su izgubili posao, novac koji su uplatili je propao a kuća otišla na ovrhu, sada nemaju niti kuću ni posla. Živjela slijepa naša !!

  • ljubazan 08.11.2020.

    Unatoč plodnoj zemlji, rijekama i moru bogatom ribom i uz sve to višegodišnjom tradicijom kada u Hrvatskoj kupujete nešto velika vjerojatnost je kako ćete kupiti uvozni proizvod. Tako su u ponudi pšenica iz Ukrajine, jagode iz Španjolske, lubenice iz Grčke, jabuke iz Slovenije, jaja iz Poljske, riječna riba iz Vijetnama… Koliko daleko se ide s tom uvozničkom politikom govori i to da je Hrvatska uvozila čak i slamu, sijeno, djetelinu… Takva politika vodi se već 30-ak godina, neki će reći bukvalno od prvoga dana stjecanja neovisnosti kada je se Republika Hrvatska odlučila maksimalno okrenuti uvozu iz cijeloga svijeta.

  • ljubazan 08.11.2020.

    AKO POSTOJI E.U. fond, iz kojega se dobivaju nepovratna sredstva, i svi odbijaju ta nepovratna sredstva ,tko onda uplaćuje u taj fond ??????????, kada iz njega svi odbijaju poticaj, Ako je Hrvatska dobila toliko puno poticaja, zašto onda Hrvatska ima preko četrdeset milijardi Eura vanjskog duga, koji neće moći ni unuci ni praunuci otplatiti ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare