To je to što me zanima!

Sve prednosti neograničenog mobilnog interneta

Brz i neograničeni internet nam je svima važan, posebice u poslovanju. Danas sve više obrtnika i poduzetnika obavlja posao van ureda pa im je pouzdan internet na raznim lokacijama iznimno važan
Vidi originalni članak

Upravo je to jedna od najvećih prednosti Tele2 pokućnog interneta s tarifom BEZBROJ GB jer vam omogućuje da radite gdje i kad god želite te pritom uživate u neograničenom internetu za 169 kuna mjesečno.

Ubrzajte posao uz neograničenu slobodu komunikacije

Tele2 pokućni internet jedinstvena je zamjena za fiksni internetski priključak koji funkcionira kao Plug&Play sustav. Potrebno je u router umetnuti SIM karticu, uključiti ga u struju i pokućni internet uz maksimalno dostupnu 4G brzinu je odmah spreman za korištenje! Sve možete sami i nema potrebe da zovete ili čekate tehničara ili instalatera.

Dodatna prednost ove usluge je ta što je Pokućni internet prijenosan pa je sada još lakše imati pristup internetu bilo gdje: u uredu, kod kuće ili na odmoru.

Vaše poslovanje ovime je dobilo:

  • neograničeni internet odabirom tarife BEZBROJ GB – surfate koliko god želite
  • mobilnost – pokućni možete koristiti gdje god se nalazili

U ubrzanom tempu života važno je sve informacije imati na dlanu, a na upite reagirati što brže. Zahvaljujući pokućnom internetu ured je tamo gdje ste vi! Skype pozivi s klijentima, odgovaranje na mailove i slanje ponuda, sve možete brže i efikasnije zahvaljujući Tele2 i tarifi BEZBROJ GB. Vaš poslovni uspjeh nema granica, zašto bi internet imao?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare