To je to što me zanima!

Uz ovih 5 'uleta' ne možete pogriješiti kod većine žena

Moramo priznati kako muškarcima nije nimalo lako prići djevojkama. Naročito u današnje vrijeme kada žene vrlo često učine prvi korak. Odlučili smo s pet žena u redakciji provjeriti koji su im se muški uleti urezali u sjećanje
Vidi originalni članak

Pripreme za subotnji izlazak kreću već u četvrtak. Dok žena kombinira izazovan outfit, muškarac smišlja kako će zavesti neku od djevojaka u klubu. Treba biti lukav kako bi smislio onu jednu rečenicu kojom će osvojiti, a to nije lako.

Svi smo doživjeli barem jedan neuspjeli ulet i očajan izgled ženskog lica koji kao da govori: 'Što mu je ovo trebalo?'. No, teže je sjetiti se nekog dobrog uleta koji je ujedno duhovit i otkačen. Stoga smo odlučili provjeriti kod kolegica koje rečenice iz muških usta su ih osvojile. 

'Odabrao Đelo Hadžiselimović'

Kolegica Viktorija priča kako joj je u studentskim danima na tulumu prišao dečko kojeg je njena prijateljica otprije poznavala i rekao: 'Bok, ja sam Đelo Hadžiselimović, a ti si odabrana!'. Ulet je očito bio pogodak jer ga se sjeća do danas, iako je prošlo 7 godina. Te večeri ipak nije bilo ničeg između njih, a on je ostatak večeri proveo u društvu druge kolegice. Viktorija se šali da je i njoj možda prodao isti ulet. Sjeća se kako je nakon toga u gradu viđala cure koje su nosile majice s natpisom 'Đelo Hadžiselimović' pa se sa smiješkom na licu znala sjetiti tog pokušaja osvajanja.

'Je li tvoje ime Google'

Martina kaže kako se u klubovima naslušala svakakvih klišeja i uleta na temu očiju dubokih kao ocean, sjajnih poput zvijezda i slično. No, postoji jedan koji joj se toliko urezao u pamćenje da ga se sjeća od riječi do riječi. S prijateljicama je slavila rođendan u jednom zagrebačkom klubu, a nakon nekoliko izmijenjenih pogleda, prišao joj je dečko i na engleskom pitao: 'Je l' tvoje ime Google?'. Ona je na to začuđeno odgovorila 'Ne' i izgovorila svoje ime. On je sasvim hladno dodao: 'Ali, pa ti imaš sve što tražim!' Nažalost, bio je Australac na proputovanju Europom i uskoro je nastavljao dalje, ali su se družili sve do njegovog odlaska iz Hrvatske za Italiju.

'Ljubav na prvi pogled'

Iako ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, Kristina se sjeća uleta koji je ciljao upravo na takvo zaljubljivanje. Sada već bivši dečko joj je prišao i rekao: 'Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da došećem ponovno?' Kaže kako je ulet bio šarmantan i pomalo duhovit jer su se ona i bivši dečko poznavali još iz srednje škole. Drugim riječima, nije bila riječ o ljubavi na prvi pogled. Kaže kako mu je čak i rekla da ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, kao ni da je ne može pogoditi 'Amorova strijela'. On je nakon uleta otišao do šanka po piće za sebe i nju,a nakon još nekoliko izlazaka rodila se i ljubav. 

'Mogla bi poslati tvornicu čokolade u stečaj'

Moramo priznati kako nas je Selmin top ulet najviše nasmijao. Kolega s faksa joj je prilikom zajedničkog izlaska izjavio:   'Moram ti reći - tako si slatka da bi mogla poslati tvornicu čokolade u stečaj!' ​Ne znamo je li on znao da je Selma najveći čokoljubac i da bi nju stečaj najviše pogodio. Nakon tog izlaska otišli su na nekoliko zajedničkih kava, ali nije se rodila ljubav. Selma se tog uleta najviše sjeća jer je u studentskim danima barem jednom mjesečno s mamom odlazila u tvornički dućan i kupovala lom čokoladu. Srećom, čokolada se još uvijek proizvodi, a Selma kaže kako danas manje kupuje slatkiše, iako joj zbog čokoladica u njenoj ladici baš i ne vjerujemo. 

'Imaš li cigaretu?'

Svi znamo kako je teško započeti razgovor i pomalo je čudno ako ulet nepoznatog muškarca glasi: 'Jesi li za cugu?'. Kod Maje je puno bolje prošao dečko koji joj je na jednoj proslavi Nove godine prišao i pitao: 'Ej sorry, imaš li cigaretu?' Ona mu je krenula objašnjavati da nema jer ne puši, ali kako ekipa na balkonu sigurno ima. Na to joj je rekao: 'Ma znaš što, ja ti uopće ne pušim, samo sam htio nekako započeti razgovor s tobom!' Kaže kako je to bio hrabar potez jer se ranije nisu poznavali i on nije mogao znati puši li ona ili ne. Maja kaže kako se njegov rizik isplatio jer im je ovo već peta godina zajedno. 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • 11.04.2017.

    Nisam zgodan al sam nezgoda,, to sam najvise koristio,a kad nije upalilo,jednostavno sam pitao ako zeli vidijeti pitona,da kolutale su ocima ,ali nakon viđenja istog.nisu im samo oči kolutale@!!@

  • It's kišing 06.04.2017.

    Ovisi koliko je parking blizu lokalu...ako parkiras pilu odmah ispred svaka je tvoja...ako je parking malo dalje onda na stol uz bijesni mob moras stavit i kljuceve od pile...

  • Der Kommissar 06.04.2017.

    Katastrofa savjeti, nije čudno da nam 90% mladića pati od picopaćeništva. Čisto jer nikad ne vide iccke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare