To je to što me zanima!

Vječna nedoumica: Voditi ljubimca na putovanje ili ga ostaviti kod kuće? Što vi radite?

Ljubav prema ljubimcu posebna je vrsta odnosa, koja se često poistovjećuje s onom obiteljskom. Je li i vaš pas član obitelji? Kupujete li mu odjeću? Slavite li rođendane svoje mačke ili papagaja? Otkrijte nam u anketi kakav ste tip vlasnika
Vidi originalni članak

Procjenjuje se da je od 2021. godine 90 milijuna europskih kućanstava posjedovalo barem jednog kućnog ljubimca, što je povećanje za oko 20 milijuna u posljednjih deset godina, govore podaci Statiste. Kao najpopularniji ljubimci pokazali su se mačke i psi, a prate ih ukrasne ptice, kao što su kanarinci, papige, papige i mali sisavci, poput miševa, hrčaka, zamoraca ili zečeva.

Pogledamo li Hrvatsku, vidjet ćemo da su kod nas, kao i kod EU prosjeka, najpopularniji ljubimci mačke, a je li to uistinu slučaj, pokušat ćemo saznati kroz naše istraživanje o kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima. Želimo doznati i najnovije trendove povezane s brigom o njima te načinima na koje vlasnici provode vrijeme u njihovom društvu.

Otkrijte nam stoga kojeg ljubimca ili ljubimce vi imate, vodite li ih na odmor, priređujete li im rođendanske proslave, vodite li ih u salone, kako se krećete kroz grad s njima i slično. 

Ako vam se u nastavku ne prikazuje anketa, možete je ispuniti i ovdje.  

Anketa o kućnim ljubimcima

Idi na 24sata

Komentari 34

  • veselašljiva 11.07.2023.

    Moje zlatne ribice uzivaju u kupanju na plaži....već četvrtu godinu ne izlaze iz mora

  • axl44 11.07.2023.

    baš sam si mislio kak bi mačketinu ili đukelu vodio na more 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • 11.07.2023.

    Pas se izbaci na ulicu prije puta a macka u vrtal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare