To je to što me zanima!

Natures Menu - hrana koju bi životinje jele da žive u prirodi

Sigurno ste već čuli za Natures Menu, novi brend sirove smrznute hrane na hrvatskom tržištu. Natures Menu je vodeći proizvođač sirove hrane u Britaniji..
Vidi originalni članak

Smrznuta sirova hrana - Natures Menu - hrana koju bi životinje jele da žive u prirodi

Sigurno ste već čuli za Natures Menu, novi brend sirove smrznute hrane na hrvatskom tržištu.

Natures Menu je vodeći proizvođač sirove hrane u Britaniji, a njegov je istraživački tim među prvima u EU-u te kao takav garant kvalitete. U svojim proizvodima Natures Menu koristi meso vrhunske kakvoće, bez mesnih derivata i bez mesnog brašna. 

Ljudi sve više paze na kvalitetu i podrijetlo hrane koju konzumiraju. Jednako su tako osvješteniji iu pogledu prehrane svojih ljubimaca.  Svjesni su da je hrana koju unose u organizam prerađena više puta, puna aditiva i dosta često upitnog podrijetla. Sve više obitelji se okreće zdravom načinu života a obzirom da su ljubimci dio obitelji treba pripaziti i na njihovu prehranu. Prevelika obrada hrane kako u ljudskoj tako i u prehrani ljubimaca veliki problem jer se gube mnogi hranjivi sastojci pa tako i balans vitamina i minerala koji je jako bitan za zdravlje i razvoj ljubimaca. Iako je riječ prirodno prisutna u opisu hrane dosta proizvođača, naravno da umjetno unošenje vitamina i drugih sastojaka ne može ponuditi kvalitetu kao što je sirovi, minimalno obrađeni obrok.

No što to čini Natures Menu hranu toliko posebnom i drugačijom od sirove hrane drugih proizvođača?

Njezini benefiti, naravno!

Samo neki od njih su: 

  • stabilna razina energije - manje hiperaktivnosti 
  • poboljšane funkcije unutarnjih organa kod pankreatitisa ili problema s bubrezima
  • lakše probavljanje 
  • smanjenje alergija 
  • povećanje apetita 
  • bolje čišćenje analnih žlijezda 
  • manje napuhnutosti 
  • smanjenje upale zglobova ili kože 
  • povećana razina energije u starijih pasa 
  • čvršća stolica manje neugodna mirisa koja se lakše skuplja
  • čišći zubi i svježiji dah

Ne zaboravimo i činjenicu da je Natures Menu sirova hrana potpuna i izbalansirana hrana za pse koja ne sadrži žitarice, aditive, bojila, konzervanse te se radi bez mesnih derivata ili mesnog brašna.

U Natures Menu su htjeli olakšati neke situacije (npr.putovanje) kada nije praktično odmrzavati hranu te su stoga uz smrznute nuggetse i blokove nadopunili asortiman hranom koja je odmah spremna za konzumiranje jer su sastojci samo jednom kuhani na pari kako bi sačuvali sve hranjive sastojke bez mogućnosti stvaranja baketerija. 

Potražite u hladnjacima: ZOO CITY poslovnica, pet shopovima Scooby u Dubrovniku, GOLD u Splitu, NERA u Zaprešiću, Trotinet i Zoo Kokolo u Zagrebu te veterinarskim ambulantama Rovinj, VET Centar Poreč i VET Centar Crikvenica!

Idi na 24sata