To je to što me zanima!

Dežurni telefon: Nazovi i zatraži savjet nutricionista

Svake srijede od 15 do 17 sati možeš nazvati nutricionista Nenada Bratkovića i potražiti savjete u vezi redukcijske i sportske prehrani, dijeta te dodataka prehrani
Vidi originalni članak

Portal Zdrava Krava brine za zdraviji i sretniji život svojih čitatelja, a kako bismo ti uz svakodnevni sadržaj, alate i korisne informacije omogućili podršku, savjete i odgovore na pitanja koja se tiču isključivo tebe ili tvoje okoline uveli smo novu funkcionalnost - Dežurni telefon Zdrave Krave. Kako djelovati u određenoj situaciji, je li potrebno ići na pregled, jesu li tvoji simptomi uobičajeni, kako si trenutno pomoći... na ova i mnoga druga pitanja odgovaraju stručnjaci Dežurnog telefona Zdrave Krave!

Srijedom na tvoja pitanja odgovara nutricionist Nenad Bratković

Svake srijede u terminu od 15 do 17 sati možeš na broj 060 50 10 10 nazvati nutricionista Nenada Bratkovića i potražiti njegove savjete u vezi redukcijske i sportske prehrane, dijeta te dodataka prehrani. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om

Prehrana za oslabljene mišiće

Mnogi se pitaju postoji li čarobna formula za brz gubitak kilograma. Nutricionist dipl. ing. Nenad Bratković, stručnjak Zdrave Krave, svojim bogatim znanjem i savjetima može ti pomoći u uspješnom kontroliranju tvoje idealne tjelesne težine. Nauči od njega kako pripremiti zdrave obroke, kako spriječiti nadutost te kako smršavjeti nakon poroda.

Izbjegni gladovanje i prejedanje te saznaj što je najbolje jesti za doručak, a što za večeru te što jesti u studentskoj menzi, a što na poslu.

Prehrana za ubrzanje metabolizma

Ako je krivac tvoje debljine usporen rad štitnjače ili spori metabolizam, nutricionist Nenad Bratković, direktor NutriConsulta konzaltinga u nutricionizmu i nutricionističkog savjetovališta te voditelj odjela nutricionizma u sportsko-rehabilitacijskom centru Motus Melioru, rado će ti savjetovati koji tip prehrane ti u tom slučaju odgovara. Saznaj koje namirnice trebaš unositi u organizam ako želiš održati vitku liniju.

Sa svim upitima o tegobama možeš se nutricionistu Nenadu Bratkoviću obratiti svake srijede na broj telefona 060 50 10 10.  Njegove savjete i korisne prijedloge možeš dobiti u periodu od 15 do 17 sati. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

Savjete i podršku psihologa, stomatologa, nutricionista, ginekologinje i fitness trenera možeš dobiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 15 do 17 sati, a raspored Dežurnog telefona možeš pronaći ovdje.

Idi na 24sata