To je to što me zanima!

Ne moraš ići u München da bi doživio duh Oktoberfesta

Löwenbräu, jedno od samo šest piva koja se poslužuju na Oktoberfestu, posjetiteljima Bundekfesta donosi dašak najveće svjetske pivske manifestacije.
Vidi originalni članak

Tako će sve ljubitelje dobrog piva i zabave zasigurno razveseliti Löwenbräu šator u sklopu Bundekfesta koji u Zagreb donosi dio Oktoberfest atmosfere. Osim Löwenbräu piva, koje se na Oktoberfestu toči još od davne 1810. godine, u posebno uređenom šatoru sve posjetitelje očekuje i obilje bavarskih specijaliteta koji s Löwenbräu pivom čine idealnu kombinaciju.

Za izvornu Oktoberfest atmosferu bit će zaduženi raspjevani „jodleri“ u karakterističnim lederhose uniformama te ljupke hostese u bavarskim nošnjama.

Sve posjetitelje Bundekfesta u Löwenbräu šatoru očekuje i dobra zabava kojoj će zasigurno pridonijeti i zanimljiva pivska natjecanja u nošenju krigli i testu snage koja najspretnijima i najsnažnijima donosi i nagrade, a održavaju se naredna dva vikenda, od 26. do 28. rujna te od 03. do 04. listopada od 19.00 sati.

Za sudjelovanje je dovoljno na dan natjecanja “skoknuti“ po tiskano izdanje 24 sata, pronaći kupon i ponijeti ga na Bundekfest te predati hostesi u bavarskoj nošnji.

Ukoliko ste pomislili da je Oktoberfest predaleko, posjetite Löwenbräu šator na Bundekfestu i uvjerite se da München nikada nije bio bliže Zagrebu!

Idi na 24sata