To je to što me zanima!

Urnebesne avanture jedne šopingholičarke na kioscima!

Ne propustite četiri hit romana Sophie Kinselle koji su oduševili žene diljem svijeta! Knjige potražite na svim kioscima, a cijena svake iznosi samo 39,00 kuna!
Vidi originalni članak

Ovoga ljeta donosimo vam idealno štivo za duge vruće dane na plaži! Hit kolekcija od četiri bestselera poznate autorice Sophie Kinselle otkriva vam zanimljiv i urnebesno zabavan život jedne prave šopingholičarke! 

Upoznajte Becky Bloomwood

Becky Bloomwod glavna je junakinja ovog planetarno popularnog serijala. Ona živi u prekrasnom stanu u Londonu, ima mnogo glamuroznih poznanika, ormari su joj puni trendseterske odjeće, no njezini prihodi ne mogu podmiriti njezine troškove. Zaposlena u časopisu Uspješna štednja, Becky svaki dan savjetuje čitatelje kako pametno postupati s novcem, ali stanje njezinih vlastitih financija potpuna je katastrofa.

Romantično, ali i iznenađujuće duhovito, The Sunday Mirror

Sophie Kinsella osvojila je svijet serijom romana o šopingholičarki Becky, prevedenih na dvadesetak jezika, uvijek na vrhu bestselerskih ljestvica i prodanih u milijunskim nakladama. Ova serija knjiga o luckastoj i simpatičnoj djevojci sadrži ukupno četiri naslova - 'Tajni snovi jedne šopingholičarke', 'Šopingholičarka u inozemstvu', 'Šopingholičarka se udaje', te 'Šopingholičarka ima sestru'.

Knjige potražite na svim kioscima, u Hrvatskoj pošti te u Kozmu, i to po nevjerojatnoj cijeni od samo 39,00 kuna za svaku knjigu!

- Kinsellina Becky luckasta je i smiješna... Morali biste se jako potruditi da nađete bolji glavni lik - objavio je američki časopis People

Idi na 24sata