To je to što me zanima!

Ne propustite ekskluzivne Mondo popuste uz novi Story!

Ekskluzivno za čitateljice tjednika Story, Mondo je pripremio top proizvode uz posebne popuste. Novi broj s katalogom potražite na kioscima 26. veljače.
Vidi originalni članak

U suradnji s tjednikom Story, Mondo je pripremio posebno iznenađenje za čitateljice. Uz novi broj potražite katalog s ekskluzivnom ponudom top artikala i kodovima za dodatne popuste do 25% na već sniženi asortiman.

Ispričajte svoju modnu priču uz statement komade popularnih brandova. Oko ruke ponesite La Mer satove koje nose svjetske zvijezde ili Marli 7Days, najpopularnije hrvatske satove u sedan različitih boja za svaki dana u tjednu. Kao modni dodatak izaberite svoju Borboleta narukvicu, megapopularnu srećonošu po ekskluzivnim cijenama.

Sve svoje stvari ponesite u modernim Sisley torbama za dnevne i večernje prigode, ulicama prošećite u gležnjačama dizajnerice Ane Lublin i izaberite stylish haljinu highstreet brandova Miss Selfridge, River Island, Asos i  Topshop. U ponudi je i zavodljiva kolekcija donjeg rublja Couqette koja zna kako u vama probuditi zaigranu stranu.

Naučite pripremati inovativne i maštovite recepte s potpisom Barille i opustite se uz nove i hvaljene ljubavne naslove u posebnoj ponudi knjiga. 

Svoju kuhinju opremite povoljnim i praktičnim Braun i Electrolux malim kućanskim aparatima, a jela pripremajte u kvalitetnom posuđu belgijskog branda BergHOFF. U katalogu ćete naći i ponudu povoljne i kvalitetne opreme za one najmlađe: kolica, autosjedalice i hranilice poznatog talijanskog branda Peg Perego.

Novi broj Storyja potražite na kioscima u srijedu, 26. veljače, a uz njega ćete naći Mondo katalog uz kodove za popuste.

Idi na 24sata