To je to što me zanima!

Ne propustite nove vampirske naslove omiljene Lare Adrian!

Novi naslovi iz serijala "Ponoćne vrste" stigli su na kioske! Za samo 9,90 kn ne propustite "Ponoćno buđenje 1" i uplovite u nove avanture omiljenih vam likova!
Vidi originalni članak

Novi naslovi iz serijala "Ponoćne vrste" napokon stižu u prodaju!
Potražite "Ponoćno buđenje 1" i uplovite u nove avanture omiljenih vam likova!

"Ponoćno buđenje 1", treći dio iz serijala „Ponoćne vrste“, mračna je, napeta, strastvena i neodoljiva vampirska romansa!

S bodežom u ruci i odmazdom na umu, ljepotica iz Utočišta tame Elise Chase vreba bostonskim ulicama u potrazi za krvožednim vampirima koji su joj oduzeli sve što je voljela. Koristeći svoj izvanredan psihički dar u pronalaženju žrtava, svjesna je da će je vlastite moći neizbježno odvesti u propast. Mora naučiti obuzdati svoj dar, a za to se može obratiti samo jednome mužjaku – najopasnijem od svih ratnika Vrste, Teganu.

Mračan i napet, nastavak paranormalnog serijala "Ponoćne vrste" Lare Adrian, nabijen je adrenalinom i pršti erotikom!

Preostale naslove iz serijala potražite od:

8.11. - Ponoćno buđenje 2
22.11. - Ponoćno uskrsnuće 1
6.12. - Ponoćno uskrsnuće 2

Lara Adrian, autorica serijala, na prvom je mjestu ljestvice najprodavanijih autora New York Timesa. Dobitnica je sedam nagrada za povijesno-ljubavne romane, prethodno objavljene pod pseudonimom Tina St. John. 

 Ako na kioscima propustite dio kolekcije, svoj primjerak možete kupiti putem Mondo Internet Supershopa, a ponudu novih književnih naslova možete pratiti na facebook stranici 24sata Shop.

Idi na 24sata