To je to što me zanima!

Ne propustite set keramičkih tava po nevjerojatnoj cijeni!

Predstavljamo vam set od tri keramičke tave za samo 149 kuna! Okrenite se zdravom načinu prehrane i pripremite obrok na keramičkim Savarona tavama!
Vidi originalni članak

Predstavljamo vam Savarona keramičke tave koje je 24sata samo za svoje čitatelje snizio s 399 na samo 149 kuna!

Obnovite svoj kuhinjski pribor Savarona tavama izrađenim od aluminija sa keramičkim premazom koji garantira brzu i jednostavnu pripremu obroka koji se ne lijepi za površinu.

Uz to, priprema hrane u ovim tavama zahtijeva minimalnu količinu ulja, što vaš obrok čini još zdravijim i ukusnijim!

Savarona tave dolaze u tri praktične dimenzije od 16, 20 i 24 cm koje ne zauzimaju puno prostora u vašoj kuhinji.

Tave su jednostavne za održavanje jer se zbog keramičkog premaza lako i brzo čiste, a možete ih prati i u perilici posuđa!

Do svojih tava po ovoj nevjerojatnoj cijeni od samo 149 kuna možete doći u četiri vrlo jednostavna koraka:

1. Kupite dnevne novine 24sata u petak, 26.4., u kojima ćete pronaći karticu za sakupljanje kupona ili kliknite ovdje kako biste preuzeli karticu i isprintali je
2. Od 26.4. do 10.5. sakupljajte kupone iz dnevnih novina 24sata  - potrebno je sakupiti 10 kupona  i zalijepiti ih na karticu
3. Rezervirajte svoje tave najkasnije do 3.5. na broj telefona 01/54 94 466
4. Po primitku obavijesti o pristigloj pošiljci, svoje tave podignite u razdoblju od 15.5. do 24.5. u poštanskom uredu navedenome na pristigloj obavijesti. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja uz predočenje pravilno popunjene kartice.


Ne propustite ovu fenomenalnu priliku, kupite keramičke tave po neponovljivoj cijeni i okušajte se u pripremanju zdravih obroka za sebe i svoje najdraže!

Idi na 24sata