To je to što me zanima!

Ne propustite veliki koncert klape Kampanel u Čakovcu

Danas vas u Čakovcu čeka večer prepuna glazbenog užitka - veliki koncert klape Kampanel uz posebne goste Nenu Belana i Harija Rončevića, u dvorani Graditeljske škole Čakovec od 20 sati
Vidi originalni članak

Uđite i Vi u svijet romantičnog Mediterana i budite dio još jednog nezaboravnog glazbenog užitka! Uz izvrsne aranžmane i suvremeni pop pristup, Kampanel pomiče granice klape u modernom zvuku dalmatinske pjesme, a opet ne odričući se tradicije. Uz sjajne članove  Kampanela, nastupiti će Hari Rončević, jedan od naših najistaknutijih i najpopularnijih kantautora s kojim Kampanel ima dugogodišnju suradnju uz megapopularnu ''Aj ća volim te'', a njihov zadnji zajednički nastup nedavno je ovacijama ispratila i zadovoljna publika u rasprodanoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.  

Ne propustite ovu večer punu ljubavi uz glazbu klape Kampanel koja će u Čakovec donijeti pravi mediteranski ugođaj uz najveće klapske bisere. Provjerite kako zvuče hitovi poput Divojka s juga, Galeb, Oceani ljubavi i dr. koje će s Kampanelom otpjevati njihov drugi gost Neno Belan s kojim klapa također često nastupa te oduševljava brojnu publiku diljem Hrvatske. Ovoj sjajnoj glazbenoj poslastici pridružit će se i gudački kvartet te udaraljkaš Boris Popov, stalni suradnik eminentnih glazbenika poput Olivera Dragojevića, Massima Savića i dr., te njihov bivši dugogodišnji član Slaven Bolanča na mandolini. 

Ekskluzivno samo za čitatelje portala 24sata.hr saznali smo da će se na ovom glazbenom spektaklu Kampanelu pridružiti i poseban gost iznenađenja. Organizatori vjeruju i nadaju se kako će čakovečka publika uživati i opustiti se uz taktove jedne od najpopularnijih i najkvalitetnijih klapa u Hrvatskoj te njihovih gostiju. Interes za koncert je velik.

Ulaznica: 30 kn

Na dan koncerta: blagajna dvorane Graditeljske škole Čakovec od 17:00 sati

Generalni pokrovitelj: Galerija Sjever

Pokrovitelj: KIK

Idi na 24sata