To je to što me zanima!

Nestlé FITNESS žitne pločice kao idealan međuobrok!

Kao međuobrok možete izabrati voće, jogurt, orašaste plodove ili žitne pločice. Nestlé FITNESS žitne pločice ukusan su i hranjiv međuobrok bilo kada i bilo gdje.
Vidi originalni članak

Životni stil promijenio se kroz godine, a s njime i ritam prehrane  koji se prilagodio naglom razvoju užurbanog načina života. Zaneseni obavezama i „prekratkim“ danom, često ne stignemo niti pomisliti na hranu. 

Kako bismo omogućili uravnoteženi unos hranjivih tvari i dobili potrebnu količinu energije, preporuča se obroke podijeliti na tri glavna i dva međuobroka. Jednako kao doručak, tako je važan i međuobrok koji umiruje želudac i potiskuje osjećaj gladi te pomaže tijelu da izdrži do glavnog obroka. 

Za međuobrok je potrebno samo nekoliko minuta, a kratki predah i obnova energije pruža kvalitetniji ostatak dana. Međuobrok također kao i doručak treba biti zdrav i hranjiv. Da biste bili sigurni kako će vaš međuobrok biti zdrav unaprijed isplanirajte međuobroke kao i glavne obroke. Jedite polako i pokušajte izbjegavati jelo za radnim stolom ili dok gledate televiziju, već pokušajte jesti u miru kako biste kontrolirali količinu koju jedete.

Kao međuobrok možete izabrati voće, jogurt, orašaste plodove ili žitne pločice. Nestlé FITNESS žitne pločice ukusan su i hranjiv međuobrok bilo kada i bilo gdje. Možete ih spremiti u svaku torbu, gricnuti dok ste u uredu ili vani sa svojim prijateljima… gdje god poželite. 

Probajte sve slasne okuse Nestlé FITNESS žitnih pločica: Nestlé FITNESS žitna pločica, Nestlé FITNESS žitna pločica s čokoladom, Nestlé FITNESS žitna pločica s čokoladom i narančom, Nestlé FITNESS žitna pločica s mliječnom čokoladom i okusom lješnjaka te Nestlé FITNESS žitna pločica s jagodama.

Više informacija o Nestlé FITNESS žitnim pločicama potražite na www.nestle-fitness.com/hr ili na Facebook stranici www.facebook.com/Fitnesszitarice


Idi na 24sata