To je to što me zanima!

Neven Ciganović, stilist KiK Textilien-a: Piknik na asfaltu

Topli proljetni dani kao i početak ljeta idealni su za odlazak na piknik s obitelji ili prijateljima. Uživajte uz KiK i kupujte pametno ali sa stilom!
Vidi originalni članak

Topli proljetni dani kao i početak ljeta idealni su za odlazak na piknik s obitelji ili prijateljima. No ako baš i niste osoba od prirode, za vas se „boravak u prirodi“ računa i samo ako odete na izlet do nekog obližnjeg malog povijesnog gradića gdje ćete se unutar njegovih uličica osjećati kao u bajci. 

Tako opušteno provedeno vrijeme, iziskuje i udobnu odjeću u kojoj ćete se osjećati nesputano i komotno kako bi mogli obavljati razne aktivnosti. Svakako, dobro razmislite na kakav izlet idete, tako da odjeću prilagodite mjestu, vremenu, aktivnostima i društvu. Što za koju prigodu odjenuti uveliko vam može olakšati posjeta jednoj od KiK trgovina jer smo mi u KiK-u odavno već spremni za opušteni izlet s vama. ;-) 

Naše kolekcije sadrže apsolutno sve što vam je potrebno kako bi se u takvoj avanturi osjećali trendy, a opet komotno. Za nešto aktivniji piknik u ponudi imamo trenirke, šorceve, majice, hudice, tajice i tenisice. Dok smo za one koji su više skloniji laganim šetnjicama ili obilasku nekog povijesnog gradića razgledavajući njegove znamenitosti, priredili raznoliku ponudu veselih boja i uzoraka laganih prozračnih haljinica, dugih i kratkih traperica, majica, cardigana, te veliki izbor balerinki i špagerica. 

Naša Ema obožava izlete, a posebno se veseli istraživati nova mjesta i gradove, stoga sam ovog puta za nju pripremio tri kombinacije koje može koristiti za bilo koju vrstu avanture, a posebno kada temperature počnu prelaziti iz proljetnih u ljetne.

1. Look: Jeans tregerice samo 139,90Kn, Majica samo 25,90Kn, Torba samo 44,90Kn, Balerinke 52,90Kn, Traka za kosu 8,00Kn, Ogrlica samo 8,00Kn, Naočale 25,90Kn i Buket cvijeća 52,90Kn

2. Look: Hlače samo 44,90Kn, Majica samo 33,90Kn, Balerinke 52,90Kn, Torba-ceker samo 25,90Kn, Traka za kosu 8,00Kn, Narukvica 17,90Kn i Ogrlica samo 8,00Kn

3. Look: Haljina samo 69,90Kn, Cardigan 88,90Kn, Balerinke 69,90Kn, Torba 88,90Kn, Ogrlica samo 8,00Kn i Cvijet 17,90Kn.

Što kažete?

Uživajte uz KiK i kupujte pametno ali sa stilom! ;-)

Neven Ciganović, stilist njemačkog KiK Textilien-a

Idi na 24sata