To je to što me zanima!

24Express: Dvodnevna dijeta plus pisma 2 čovjeka u bijelom!

Otkrivamo i da je Mirando Mrsić u minusu dvije plaće da mu se plače, a puno jači nisu ni drugi spasitelji. Branimir Lokin kaže da ćemo još pet godina biti u krizi!
Vidi originalni članak

Novi 24express donosi nastavak dijete koja je oduševila Hrvate: dva dana do prave linije!

Donosimo i zaprepašćujuće stavove dvojice znamenitih i zaslužnih Hrvata, jednoga o drugome. Otkrivamo i da je Mirando Mrsić u minusu dvije plaće da mu se plače, a puno jači nisu ni drugi spasitelji. Branimir Lokin kaže da ćemo još pet godina biti u krizi! U 24expressu pišu i Jasna Babić, Miroslav Lilić, Ilko Čulić, Živorad Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 200

  • Totto_1 02.03.2013.

    Zagorski kumeki...

  • ivicahdz 01.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tom milles 01.03.2013.

    Zamjeraju pok. Brozu da je ljude slao u zatvore a tko kriv tome da isto nije činio i Tuđman.Anti državnim elementima i nije drugdje mjesto doli u zatvorima i to bez obzira o kojoj se državi radi.Tito je čuvao državu od 22 miliona stanovnika i očuvao ju je i vodio na takav način da su svi imali posla i kruha pa čak i oni koji su odrobiijali po Golim otocima i u Lepoglavi.Broz je od tekstilnih radnika ,kožara, ložača i postolara stvorio vrhunsku elitu koja je bila sposobna voditi ogromnu državu a to je učinio na način adekvatnog školovanja tih kadrova poput i na način druga Aleksandra Rankovića - Leke.Nasuprot tome F. Tuđman je školovane oficire promaknuo u vozače kamiona a njemu podobne šoferčine promaknuo je u Generale HV.a.I dal je moguće na takav način čuvati,sačuvati i voditi pa čak i ovu malu državicu od svega 4 miliona stanovnika koja je po ukupnom broju stanovništva ranga polovine grada Milana u Italiji....

Komentiraj...
Vidi sve komentare