To je to što me zanima!

24sata iz nove tiskare će biti još brži i kvalitetniji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tiskarsko postrojenje omogućit će tisak najveće kvalitete, ali i nova radna mjesta unatoč recesiji. U rad su ga pustili Milan Bandić i Jasna Zemljić
Vidi originalni članak

Novo tiskarsko postrojenje vrijedno oko 78 milijuna kuna, na kojem se tiska 24sata u pogon su u Tiskari Zagreb pustili Jasna Zemljić, direktorica Uprave 24sata, i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
- Naš novi prijatelj, tiskarski stroj Geoman, impresivno je čudo. Mi smo ga u 24sata nestrpljivo čekali. Ovo tiskarsko postrojenje pomoći će nam u daljnjem razvitku. Mi vjerujemo u naše novine i one će i dalje ostati broj jedan - rekao je Renato Ivanuš, glavni urednik 24sata. Dodao je kako se na dan otisne 215.000 primjeraka 24sata, ali i 60.000 primjeraka besplatnoga zagrebačkog izdanja koje pročita 1,200.000 ljudi. No uz domaću publiku, 24sata prepoznale su međunarodne udruge novinskih izdavača WAN i IFRA koje su im dodijelile mnoga priznanja i nagrade.
Direktor Tiskare Zagreb Siniša Mitrović rekao je kako će postrojenje omogućiti siguran tisak najveće grafičke kvalitete, ali i nova radna mjesta unatoč krizi koja vlada. Uz to, omogućit će i puno brži tisak, a na godinu će se na njemu otisnuti oko 300 milijuna primjeraka novina.
- Prije 18 mjeseci sjeli smo s kolegama iz 24sata i odlučili smo da naši čitatelji zaslužuju još bolje, kvalitetnije novine. Uz ideju i volju da se to ostvari, ali i uz veliki talent i znanje naših suradnika koji su tu ideju proveli u djelo, danas imamo ovu prekrasnu tiskaru. Iznimno sam ponosan i sretan - rekao je Kurt Kribitz, direktor tiskara Styria Media Group. Poželio je puno sreće tiskari, koju je blagoslovio i pomoćni zagrebački biskup Vlado Košić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dari 30.10.2009.

    da ocijenim proizvode 24sata......Novine 24sata - ocjena 2 (neću komentirati).........TV 24sata (7 kanal MAXtv-a) - ocjena 2 (neću komentirati)...........Portal 24sata - ocjena 5, zbog toga što se mogu komentirati članci i dr. te vidjeti koliko si dobio dobrih i loših ocjena.

  • labelwriter 30.10.2009.

    ma eto hvala bogu, jadna stara tiskara ostace bez musterije :)

  • Vkci 30.10.2009.

    pa dobro šta je to tako loše napisano da se briše moj komentar

Komentiraj...
Vidi sve komentare