To je to što me zanima!

24sata slave 5. rođendan, a pripremili smo i darove

Uz 24sata, 2. ožujka, darujemo rođendanski magazin i supernaljepnice. Podsjećamo vas na najbolje naslovnice, priče i dobitnike nagrada
Vidi originalni članak

U utorak, 2. ožujka, 24sata slave peti rođendan. Uz naše novine, tog dana vam darujemo i poseban rođendanski magazin na 32 stranice. U njemu možete pročitati kako su 24sata postale hrvatske novine broj 1, sve o našim i vašim akcijama za pomoć ljudima te kako smo osnovali udrugu Ponos Hrvatske. Podsjećamo vas na naše najbolje naslovnice i priče te na dobitnike nagradnih igara. Opisujemo kako su nam čitatelji reporteri pomogli stvarati što bolje novine te kako smo razvijali news portal i televiziju 24sata.
U rođendanskom tjednu pripremili smo i druge darove za naše čitatelje. U ponedjeljak vam darujemo veliki mjesečni horoskop, a u srijedu magazin Lifestyle.
Cijeli tjedan objavljivat ćemo što je s akterima naših najintrigantnijih i najšokantnijih priča koje su obilježile prvih pet godina 24sata. Pozivamo vas, naše vjerne čitatelje, da nam u rođendanskom tjednu šaljete prijedloge, kritike, ideje i pohvale.

POŠALJI MMS I MOŽEŠ OSVOJITI 1000 KUNA!

Uz rođendanski magazin, darujemo vam i dvije naljepnice s našim zaštitnim znakom koje onima najs(p)retnije ruke mogu donijeti 1000 kuna! Kako sudjelovati?
1. Označi naljepnicom svoje omiljeno mjesto čitanja 24sata
2. Fotografiraj se uz naljepnicu
3. Fotografiju pošalji MMS-om najkasnije do 7.3. na broj 099 222 0000
4. Pet najboljih fotografija nagrađujemo s po 1.000 kn. Nagrađene fotografije ćemo objaviti 11.3.2010. u 24sata!
Svi sudionici natječaja koji pošalju MMS sa sadržajem na kojem se naljepnica nalazi na za to nepredviđenim mjestima bit će automatski diskvalificirani.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dsulic1 01.03.2010.

    SRETAN ROĐENDAN

  • darabubamara 01.03.2010.

    kad brišete komentare zbog privatnih poruka dali ih možete odmah vi prebaciti na chat room možda bi te ga uspjeli ponovo oživjeti bio je baš super stvar šteta da je postao privatna stranica 5-6 ljudi SRETAN ROĐENDAN

  • darća 01.03.2010.

    sretan rođendan nastavite i dalje tako veliki pozdrav i meni je danas rođendan :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare