To je to što me zanima!

24sata uživo iz Stoca: Ovo je kuća na koju je pala golema stijena i usmrtila mladu curu

U potresu od 6.1. po Richteru koji je zatresao Bosnu i Hercegovinu preminula je 28-godišnja Elmira S., koju su na hitnu doveli praktički bez znakova života
Vidi originalni članak

Jak potres pogodio je Bosnu i Hercegovinu u petak navečer, zbog čega tamošnji građani zbrajaju materijalnu štetu, a smrtno je nažalost stradala i 28-godišnja djevojka kojoj je stijena pala na kuću.

24SATA UŽIVO IZ STOCA:

Djevojka je u trenutku tragedije bila u hodniku

Veliki kameni blok strovalio se s planine i probio točno kroz krov i udario upravo u nesretnu Elmiru (28) koja se tada nalazila u hodniku. Susjedi su je odvezli u mostarsku bolnicu, gdje su liječnici nažalost mogli konstatirati samo smrt. 

TEŠKA NOĆ FOTO Ovako izgleda grad Stolac nakon potresa 6.1 po Richteru

Nesretnoj djevojci ozlijeđeni su i roditelji, koji su na sreću prošli s lakšim ozljedama kao i njena sestra. Očevid je u tijeku, a mjesto u krovu na kojem je nastala rupa pokriven je ceradom. Materijalna šteta može se vidjeti na susjednim kućama.

Zadnje sate života Elmira je provela u džamiji

U njenoj obitelji vlada neopisiva tuga, a kobnu večer djevojka se prije povratka kući molila u džamiji povodom Ramazana. Od ranog jutra otvorena je tržnica na kojoj se mogu čuti samo tužne riječi povodom prerano preminule djevojke. U samom Stocu najveću materijalnu štetu pretrpjela je osnovna škola s koje je pao dimnjak, a sreća u nesreći je što subotom nema nastave.

TUGA U BIH Cijela BiH se oprašta od Elmire poginule u potresu: 'Ne znamo koji nam je posljednji dan...'

Neki dijelovi Stoca bili su zakrčeni, ali su vatrogasci i policija kroz noć raščistili, te promet sad normalno funkcionira. Mještani Stoca su uznemireni i pribojavaju se kako bi se mogla mogla ponoviti tragedija čije posljedice još traju u Baniji.

Seizmolozi kažu kako se može očekivati niz manjih potresa, a isti također mogu biti opasni s obzirom da je ovaj snažan već dosta razdrmao kamene blokove.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Gallus385 26.04.2022.

    ovo je portal diktatora i zločinca Tita

  • 24.04.2022.

    da li je ispravno Stoca ili ipak Stolca

  • 24.04.2022.

    Strašna tragedija. Počivala u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare