To je to što me zanima!

24sataExpress: Hrvatice gole trčale setom šokantnog filma

U filmu Britanca Petera Greenawaya u kojem se otac seksa s kćerima, Hrvati glume lažne crnce, a Zagrepčani goli statiraju u masovnim scenama
Vidi originalni članak

Ni tri mjeseca nisu prošla kako nam je bio Sveti Otac, a Zagreb ponovno podsjeća na Sodomu i Gomoru. U bivšoj zagrebačkoj tvornici Gredelj kontroverzni britanski redatelj Peter Greenaway snima film “Goltzius and the Pelican Company”. No, neće samo vjernike šokirati filmom u kojem Bog ne nosi odjeću. Većina će gledatelja negodovati na napaljenog Adama i Evu dok uživaju u prvom grijehu eksperimentirajući s pozama, te na Lota koji je u incestuoznom snošaju s kćerima. 

>>>Cijeli tekst pročitajte u 24sataExpressu, a na poklon Vam darujemo ljubavni roman

Idi na 24sata

Komentari 46

  • rockelstad 24.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • slavic 24.08.2011.

    nemam riječi koja budala takve stvari režira a i onaj koji bi to išao gledati!Komentiramo to i sprdamo se a nevidimo da u stvarnosti ima takvih perveznjaka i takva vrsta prikazivanja bi trebalo zabraniti!

  • MUP 24.08.2011.

    Nadam se da budemo i Bandiča vidjeli među statistima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare