To je to što me zanima!

24sataExpress: Otkrivamo sve intimne tajne hrvatskih vladara

Novi broj tjednika 24sata Express po cijeni od 5,99 kuna donosi najbolje viceve, velike križaljke, sve tajne zapisane u zvijezdama, najbolje recepte
Vidi originalni članak

I dok su privatni životi ranih hrvatskih vladara obavijeni maglom mitova i priča, o ljubavnim stilovima kasnijih vođa ipak se ponešto zna, premda je većina njih nastojala ostaviti dojam građanske čestitosti i neporočnosti pa su svoje ljubavnice pomno skrivali. Da nije bilo otvorenih zavodničkih ekscesa jednog Aleksandra Karađorđevića ili Josipa Broza Tita, moglo bi se ustvrditi da erotika i visoka politika u Hrvatskoj nisu išle ruku pod ruku te da su Hrvatsku kroz nemirnu povijest vodile mahom čedne vladarske osobnosti (čije su seksualne aberacije zauvijek ostale najdublja tajna). Hrvatsku povijest u dvadesetom stoljeću više ili manje obilježila su petorica državnika: car Franjo Josip, kralj Aleksandar I. Karađorđević, poglavnik Ante Pavelić, maršal Josip Broz Tito i predsjednik Franjo Tuđman. Svi navedeni tipovi, osim što su bili političari, državnici i vojskovođe ili diktatori, krvnici i zločinci, imali su i svoje životne suputnice koje su ostavile pečat u njihovoj vlasti.

U 24sataExpressu pročitajte još i...

Doznajte zašto se slomila sramežljiva ljepotica Doris Vrečko. Cijeli život je bila samozatajna. Je li je slava slomila? 

U intervjuu nam je Jerko Rošin otkrio da mu Jadranka Kosor zamjera prijateljstvo sa Ivom Sanaderom. Najbolji prijatelj bivšeg premijera za 24sataExpress govorio je o antimozitetima u HDZ-u te o odnosu s bivšim premijerom. 

Đorđe Kukuljica vraća se na staze slave. Glumac je ispričao kako je preživio sudar koji je skrivila Ena Begović. U nesreći je poginuo jedan mladić, a Kukuljica je teško stradao. Morao je ponovno učiti govoriti i hodati kao malo dijete. 

Kako se love istarski bijeli dijamanti? Iako šuma rijetko nagradi težak posao, tartufari noći provode tumarajući za gljivama i kažu, ništa su bez svojih pasa. 

Ratnik i ragbijaš: Marijan Slaviček je hrvatski vojnik koji igra ragbi u reprezentaciji

Idi na 24sata

Komentari 4

  • slavonka777 29.10.2010.

    Zašto se mi stidimo naše povijesti, da li se englezi stide svojih vladara koji su odrubljivali svojim ženama glave i drugi narodi veličaju svoje povijesne ličnosti, a mi svoju povijest uvijek poništavamo, pa to je nešto što je bilo, priznavali je mi ili ne, zašto se onda odricati onoga što je iza nas bez obzira bilo pozitivno ili ne

  • reklakazala 29.10.2010.

    Kaj radi Mate Mišo Kovač ?

  • drug Tito_1 29.10.2010.

    ma sve budalaštine da se neuk puk zabavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare