To je to što me zanima!

24sataExpress: Uspon i pad skromne domaćice iz Kloštra

Šefica računovodstva HDZ-a, koja je otkrila kome je sve “mimo računa” isplaćivala novac iz blagajne stranke, prije 20 godina bila je tek skromna domaćica
Vidi originalni članak

Branku Pavošević (53), bivšu blagajnicu HDZ-a koja je razotkrila tko je sve dobivao novac iz crnog fonda stranke, izbacili su iz HDZ-a. Mora napustiti i mjesto predsjednice HDZ-a u Kloštar Ivaniću, a stranka će uskoro odlučiti hoće li nastaviti obnašati svoje funkcije u Županijskoj skupštini Zagrebačke županije. Pavošević je u Županijskoj skupštini bila angažirana u Odboru za zaštitu okoliša i prostorno uređenje, Odboru za razvoj lokalne samouprave, Odboru za prosvjetu, kulturu i sport, a bila je aktivna i u Povjerenstvu za ravnopravnost spolova. O njenoj će se funkciji u skupštini odlučiti do 27. rujna, kad će se održati prva sjednica. Njeni poznanici, a i kolege s kojima je godinama radila u HDZ-u, svjedoče kako se promijenila nakon što je preuzela mjesto šefice računovodstva u centrali stranke u Zagrebu. Ona i suprug naglo su se obogatili, a s priljevom novca, Branka je postajala sve bahatija.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Hecata 24.09.2011.

    Samo me zanima koliko je toj skromnoj hadezeovki bio skromni mjesečni prihod kad je obnašala tolike dužnosti? Kaj i ona će dobiti povlaštenu mirovinu? Da sam bila pametna nisam trebala ni dana raditi, mogla sam biti u toj lopovskoj stranci i imati tolike beneficije a ne se ubijati poštenim poslom pa krepavati od gladi od prvog do prvog a o mirovini ne želim razmišljati koliko će biti mizerna.

  • picuskin 24.09.2011.

    Pa ako je u HDZ-u na snazi iskrena borba protiv korupcije onda bi žedu trebalo postaviti na mjesto dopredsjednice Jadranke Kosor jer su im ciljevi isti.No lažna borba protiv korupcije ne dozvoljava borbu u vlastitim redovima.Zanimljivo je da je kod nas svjedok proskribiran a ne onaj koji je činio kriminalna djela.Dakle svjedok je đubre i izdajica a lopov je žrtva izdaje i heroj.To je naša stvarnost.Dok bude ta logika vladala nema nam napredka.Somalijski su gusari banda a naši Senjski su bili heroji.A zapravo su i jedni i drugi obični lopovi.

  • christy 24.09.2011.

    ma koja "skromna domaćica"? dajte molim vas ne serite.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare