To je to što me zanima!

A. Đapić bulazni o formiranju naroda u političku naciju...

Manjine više ne bi birale svojih 8 zastupnika, Anto Đapić bi zabranio SDSS, cijela Hrvatska bi bila jedna izborna jedinica. Đapić kaže da je to nužno...
Vidi originalni članak

Anto Đapić, čelnik stranke Desno, kaže da je osnovao organizacijski odbor za referendum kojim bi prekrojio izborni sustav. Manjine više ne bi birale svojih 8 zastupnika, Đapić bi zabranio SDSS, cijela Hrvatska bi bila jedna izborna jedinica. Đapić kaže da je to nužno “da bi se hrvatski narod formirao u političku naciju i prekinuo politiku koja je narušila sve rezultate stvaranja države”.     

Idi na 24sata

Komentari 63

  • cimerrr 09.10.2017.

    Treba izbaciti manjince iz hrvatskog sabora. Tu pozitivnu diskriminaciju većinskog naroda i ostalih manjina koji nemaju pravo na zastupnike,normalan civiliziran svijet ne poznaje. Postoje drugi načini za ostvarivanje manjinskih prava,nije nužno da nam manjinci vode državu.

  • hoggy 08.10.2017.

    Pravo glasa ne smije imati nitko ko ne placa porez ili nema prebivalište u R. Hrvatskoj. Toliko domoljuba,a niti jedan da zatraži ovaj naj domoljubniji izborni zakon... E lako je drugom popovati, a iz drugog izvora vodu piti. Pun stomak drugacije sudi od praznog.

  • avim 08.10.2017.

    Jadan Dapic,potrosio je svu lovu koju je ,,zaradio,,a mirovina je premala za ,, radni staz i ,,zasluge,,iz Dom.rata

Komentiraj...
Vidi sve komentare