To je to što me zanima!

A. Đapić slavio i do dugo u noć pjevao Škorine pjesme

Najvjerojatniji gradonačelnik Osijeka bit će Anto Đapić. U odnosu na prijašnje izbore HSP je na ovim izborima osvojio dva vijećnička mjesta više
Vidi originalni članak

Prema prvim neslužbenim rezultatima, nakon prebrojanih glasačkih listića na svih 111 biračkih mjesta, Hrvatska stranka prava je relativni pobjednik ponovljenih lokalnih izbora u Osijeku. HSP je osvojio 31,13 posto glasova, HDSSB u koaliciji s HSS-om 23,73 posto, HDZ 20,11 posto, SDP 11,95 posto, te koalicija HNS-HSU-Zeleni 8,96 posto glasova. HSP je time osvojio 9, HDSSB-HSS 6, HDZ 5, SDP 3 i HNS-HSU-Zeleni 2 vijećnička mjesta. Najvjerojatniji novi gradonačelnik Osijeka bit će predsjednik HSP-a Anto Đapić On je sa svojim najbližim suradnicima i tamburašima u nedjelju do kasno u noć slavio pobjedu na ponovljenim osječkim lokalnim izborima. Slavlje je započelo u restoranu Javor, gdje su na repertoaru među najpopularnijima bile pjesme, kako je rekao prvi osječki HSP-ovac, Gordan Matković, budućeg koalicijskog partnera Miroslava Škore. Čak su u Škorinu čast prepjevali poznatu pjesmu Mate Bulić, koja je u HSP-ovoj izvedbi glasila: "...Nema više Škoro Glavaša!". Nakon Javora, Đapić je otišao u hotel Ritam u gradskoj četvrti Retfala. Tamo se, skriven od javnosti, našao s kolegama iz HDZ-a. Mirno su nazdravili pobjedu i brzo otišli kućama.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sbobo 10.03.2008.

    a kakve veze imaju pjesme koje je pjevao .... ovi novinaru zbilja ukurcu

  • strazica 10.03.2008.

    \" Sve ću,sve ću,samo radit neću!\" - poznati stihovi iz tih krajeva! A što se politike tiče,desnica nam više nije ni za \"one\" stvari dobra!!!

  • mario20 10.03.2008.

    bravo za HSP i HDZ..neka su potukli ljevicu i komunjare kojima nije mjesto u hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare