To je to što me zanima!

A da se ugledate na Slovake? Zastupnici ne žele imunitet

Stranka SaS smatra kako zastupnicima ne trebaju privilegije, pa ni zastupnički imunitet. Osim toga, smatraju i kako mnogi zastupnici uglavnom zlorabe imunitet
Vidi originalni članak

Slovačka liberalna stranka slobode i solidarnosti (SaS) u utorak je prije parlamentarne rasprave o ukidanju imuniteta zastupnicima objavila fotografiju na kojoj je 17 njenih zastupnika poziralo golo. Na fotografiji nose transparent s natpisom "Skinimo imunitet zastupnicima".

Stranka SaS smatra kako zastupnicima ne trebaju privilegije, pa ni zastupnički imunitet. Osim toga, smatraju i kako mnogi zastupnici uglavnom zlorabe imunitet, javlja slovački Novy Čas.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ansevar 01.02.2012.

    Zamislite golu Jacu a iza nje Sex, goli Šuker i ona bujna Jacina kolegica što tvrdi da je jedan visoko pozicionirani predsjednik stranke "neljubazan" prema svojoj boljij polovici, a ima ih još, svi kao od majke rođeni. Car je gol.To bi trebalo uvest u Sabor i plaća od 2.500, 00 kn pa da vidiš navale

  • Monte_1 01.02.2012.

    Kaj su stvarno stajali goli tako priljubljeni jedno uz drugo? Ne bih hvala!

  • ancica50 01.02.2012.

    Frčka, slažem se sa svim što je napisano. To i ja mislim, a vjerujem i svi koji su nezaposleni, primaju minimalac ili ne primaju plaće, a i oni koji imaju plaće nedostatne za mjesečne troškove. Pozdrav svima njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare