To je to što me zanima!

A je to: Zaključao u kiosk kolegu lopova i pobjegao

OSLOBODI I UHITI Policajci su zvali vatrogasce kako bi oslobodili provalnika iz kioska. Zatim su ga uhitili i odveli na ispitivanje u policijsku postaju
Vidi originalni članak

Stajao je unutra, u tih osam četvornih metara, barem sat vremena. Imao je sa sobom pet velikih crnih vreća, kao da je želio cijeli kiosk isprazniti, opisuje Agata M., radnica u kiosku Tiska u Ulici baruna Trenka u središtu Zagreba. U taj kiosk su u noći na četvrtak, oko 0.30 sati, provalila dvojica muškaraca. Sa sobom su ponijeli i rezervni lokot. Njime su trebali zaključati kiosk nakon 'posla' kako ništa ne bi bilo sumnjivo. Nakon što su obojica ušli u kiosk, provalu je primijetila susjeda i pozvala policiju. Čuvši da dolaze policajci, provalnici su se preplašili, a jedan od lopova, za kojim policija još traga, istrčao je iz kioska, rezervnim lokotom zaključao vrata i pobjegao. Ostavio je kolegu zaključanog.
- Zaboravila sam upaljeni radio, a provalnik ga je ugasio kako bi čuo što se vani događa. Od bijesa je strgao i skener - kaže Agata. Vatrogasci su morali razbiti lokot na kiosku kako bi policajci mogli uhititi provalnika B. B. (38).

PROVALNICI UŠLI U KIOSK
Dvojica muškaraca razbili su lokot na vratima kioska i ušli. Sa sobom su ponijeli rezervni lokot, koji su htjeli ostaviti nakon pljačke. Navodno je to provalnička metoda.

TRPAJU ŠTO MOGU U VREĆE
Odmah po ulasku provalnici su počeli trpati cigarete i sve što im je došlo pod ruke u crne vreće. Jedan je uzeo nekoliko kutija cigareta i mobitel te ih strpao u džepove. No primijetila ih je susjeda.

BJEŽI NA PRVI ZVUK POLICIJE
Provalnici su u kiosku, a policija već na putu. Muškarci čuju da netko dolazi, a jedan od provalnika bježi. Sa sobom uspijeva odnijeti nekoliko kutija cigareta i paket s mobilnim aparatom.

IZLAZI I ZAKLJUČAVA PARTNERA
Provalnik stavlja lokot na vrata kioska, iako je njegov partner još unutra. Zaključava ga i bježi. Njegov “kolega” bespomoćno gleda policiju.

OSLOBAĐAJU GA DA GA UHITE
Policija zove vatrogasce kako bi razbili lokot na vratima kioska i oslobodili provalnika. Policajci mu stavljaju lisice i odvode u policijsku postaju na ispitivanje. Kolegu koji ga je zaključao u kiosku još traže.








Idi na 24sata

Komentari 10

  • carraro 01.04.2010.

    ima i naših bisera a ne samo američki.

  • Keljo 01.04.2010.

    ček, ovaj jel je ovo prvo aprilska šala, ili stvarno ima takvih retardera, pa ko bi normalan u pljačku nosio taj lokot da zatvori kiosk???

  • robby01 01.04.2010.

    koja je ovo spika??krao je bonove za mobitel?? mora da je 1 april...pa kaj nisu sad svi bonovi oni E-bonovi,otipka sifru i izbaci bon..na papiru,...pravi bon od kartona nisam vidio godinu dana bar..

Komentiraj...
Vidi sve komentare