To je to što me zanima!

A Kolindi još nije: Milanović čestitao Tsiprasu na pobjedi

Radujem se jačanju odnosa između naših dviju zemalja u svim područjima od zajedničkog interesa, stoji u čestitci premijera Milanovića Alexisu Tsiprasu
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović čestitao je u svoje osobno ime, i u ime Vlade, AlexisuTsiprasu na izboru za novog predsjednika Vlade Helenske Republike te mu poželio puno uspjeha u obnašanju ove izazovne i odgovorne zadaće, priopćeno je iz Vlade. 

Kako stoji u priopćenju, predsjednik Vlade Milanović uvjeren je da će se prijateljski odnosi i dobra suradnja između Hrvatske i Grčke, partnerica u Europskoj uniji, nastaviti i produbiti u mandatu novoizabranog premijera Tsiprasa. 

- Radujem se jačanju odnosa između naših dviju zemalja u svim područjima od zajedničkog interesa - stoji, između ostaloga, u čestitci.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • mili999 28.01.2015.

    Zoki sebi sigurno svaki dan kaže: "gubim tlo pod nogama".

  • mili999 28.01.2015.

    Jadni Zoki još nije prebolio odlazak svog druga Josipovića.

  • Marrac 28.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare