To je to što me zanima!

A. Plenković: Zašto to niste skupljali prije pet godina?

GONG je u petak navečer objavio kako se premijer Andrej Plenković na Britanskom trgu u Zagrebu obratio volonterima za štandom koji prikupljaju potpise za referendum 67 je previše
Vidi originalni članak

GONG je u petak navečer objavio kako se premijer Andrej Plenković na Britanskom trgu u Zagrebu obratio volonterima za štandom koji prikupljaju potpise za referendum 67 je previše i pitao ih: "Zašto to niste skupljali prije pet godina?"

Idi na 24sata

Komentari 85

  • intellectus 11.05.2019.

    I što su odgovorili? O tome nitko ni riječi !

  • 11.05.2019.

    Mozda mu je trebala odgovorit: zasto ste vi bili protiv prije 5 g?

  • Lun@777 11.05.2019.

    Molila bih da uredništvo stavi tekst iz Novog lista sa naslovom: "Hrvatska dobila novih 1.687 branitelja - 24 godine nakon rata" - pa da se vidi kako "obični" umirovljenici zapravo financiraju povlaštene mirovine, tko sve spada u povlaštene i sa koliko staža. Npr. povlaštene mirovine umirovljenika HVO u BiH sada ima cca.6.800, a nedavno se javilo još 2.000 novih, i zamislite ljudi, njima je prosjek staža SEDAM (7) godina, a da nisu uplatili ni lipe u naš mirovinski fond. Nadam se da vam je jasno zašto bi ova "mirovinska obmana" morala ići prema radnom stažu do 67 godina. Vi dragi moji, koji ste uplaćivali u mirovinski fond 35-40 godina, vi ste zadnja rupa na svirali kod naše Vlade. Vlada ujedno prešućuje da od ovih 16 milijardi koje uplaćuje svake godine, šest (šest) milijardi gubitka ide upravo na te povlaštene mirovine. E, zato treba izaći na referendum i reći im gromoglasno NE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare