To je to što me zanima!

A. Prkačin tvrdi da je zalutao u 'Seks skandal' Izabele D.

U knjizi se opisuje kako u Zagreb dolaze cure s naslovnica mađarskih i slovačkih modnih novina, čuvene “manekenke” specijalizirane za “pružanje usluga masaže”
Vidi originalni članak

Nova knjiga Izabele D. iznosi stvari o kojima se dosad nije pričalo. Opisuje čuvenu kuću na sjeveru Zagreba, u koju su dolazili poznati političari i nogometaši, a bila je opremljena videokamerama koje su snimale “poznate face” kako bi ih se jednog dana moglo ucjenjivati. Opisuje kako u Zagreb dolaze i djevojke s naslovnica mađarskih i slovačkih modnih novina, čuvene “manekenke” koje su specijalizirane za “pružanje usluga masaže” na elitnom nivou. Također, detaljno pokazuje kako hrvatske djevojke dolaze do takvih poslova, na kojima zarađuju za skupe torbice, odjeću, drogu ili školovanje, ali i kako klijenti dogovaraju “sigurne” susrete s njima. Među akterima druge knjige ima i poznatih lica.

Tko su oni te što o njima i novoj knjizi kaže Ante Prkačin pročitajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 21.12.2011.

    U "knjizi" vjerojatno opet nema stvarnih imena ... a kao sve istina. Obićna izmišljotina..bez imalo konkretnih stvari, kao i do sada uostalom. Nego..vidjeli da se raja pali na takovo štivo..pa ajmo još malo zaradit. Ajd ti to štampaj bez cenzure..ak si faca!!

  • 21.12.2011.

    nije mala brojk onih sto im je mindza osigurla da postnu voditeljice,spikerice,pjevacice,glumice,mnekenke i sl.-pa sto foliraju nevinaasca

  • ida77 21.12.2011.

    nije ga bilo dugo pa je sad kao zalutao u knjigu a moj boze sta sve ljudi rade kad ih se zaboravi na par godina.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare