To je to što me zanima!

A što s Pelješkim mostom? EU može dati novac za autocestu

Eurozastupnica SDP-a Biljana Borzan tvrdi da će Bruxelles pomoći gradnju autoceste koja bi Slavoniju preko Bosne i Hercegovine povezala s jugom Hrvatske
Vidi originalni članak

Hrvatski su političari mjesecima obećavali da će Europska komisija financirati gradnju Pelješkog mosta. Od tih obećanja nije bilo ništa pa su sad stigla nova obećanja.

- Ovo je dobra vijest za Hrvatsku. Komisija mi je odgovorila kako je moguće da se sredstvima europskih fondova financira nastavak gradnje autoceste na koridoru 5C u Hrvatskoj i na dijelu te prometnice u BiH - izjavila je Biljana Borzan, zastupnica SDP-a u parlamentu EU. Na konferenciji za novinare u Osijeku pohvalila se kako je pitanje o gradnji koridora 5C Komisiji uputila zajedno čak s dvoje eurozastupnika iz Mađarske i Velike Britanije. 

Postavljanje pitanje u suradnji s drugim parlamentarcima uobičajeni je posao za koji je Borzan dobro plaćena. I nije nikakvo postignuće. Također je uobičajeno da Europska komisija odgovara zastupnicima. Ti odgovori apsolutno ništa ne znače niti su potvrda toga da će Komisija dati novac za projekt. Najbolji primjer za to je Pelješki most. Zastupnica Borzan bi to trebala znati. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • mili999 25.06.2014.

    Biljana se trudi svim silama opet praviti Jugoslaviju, po naredbi dragoj joj šefa, samo neka nije u interesu Hrvatske...

  • liliana 25.06.2014.

    Kroz Bosnu ići na jug Hrvatske,apsurd i naši ne smiju na to pristati.To ne postoji nigdje na svijetu,da kroz drugu državu ideš u svoj grad.Sad se vidi da je Bosna dio Hrvatske koji nam je oduzet.Ne žalim za tim ali uzet nam je trbuh.

  • bozidar vesic 24.06.2014.

    Samo lazi !!!!kada cete vi u SDP poceti govoriti istinu , kakva Bosna? sidite sa vlasti da mozemo normalno zivjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare