To je to što me zanima!

Abramovič kupio četiri kuće u New Yorku, gradit će mega vilu

Golema vila imat će šest katova s najmanje pet spavaćih soba, 12 kupaonica, dvije kuhinje i galeriju. Četvrti kat bit će glavna spavaća soba s čak pet garderoba. Zadnji, šesti kat, imat će krovni vrt i vanjsku blagovaonicu
Vidi originalni članak

Ruski milijarder Roman Abramovič (51) odlučio je realizirati planove svoje bivše žene o mega vili u New Yorku. To će ujedno biti i najveći dom za jednu obitelj na Manhattanu

Vlasnik nogometnog kluba Chelsea i tajkun počeo je 2014. kupovati vile u istom susjedstvu, a nedavno ih je prebacio na ime bivše supruge Dashe Žukove (35).

Kako doznaje Daily Mail, vile na broju 9, 11 i 13 spojit će se u mega-vilu, dok broj 15 nije uključen u plan. Renovacija četiri vile koštat će otprilike 100 milijuna dolara, a njih je kupio za 90 milijuna dolara. 

Golema vila imat će šest katova s najmanje pet spavaćih soba, 12 kupaonica, dvije kuhinje i galeriju. Četvrti kat bit će glavna spavaća soba s čak pet garderoba. Zadnji, šesti kat, imat će krovni vrt i vanjsku blagovaonicu. 

Kao da to sve nije dosta, mega vila imat će unutarnji i vanjski bazen, saunu, dva dizala, vinski podrum i veliko stepenište. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • škver 15.10.2018.

    I ? Čovječe sjeti se da ćeš i ti umrijeti.

  • Uragan_1 15.10.2018.

    Dobro, vidjet ćemo kad bude gotovo.

  • ichbin2 15.10.2018.

    kao da bu nekakvi kolodvor zidao pa mora imat 12 kenjara.... wtf

Komentiraj...
Vidi sve komentare