To je to što me zanima!

Abramovič na luksuznoj jahti ponovno stigao u Dubrovnik

Ruski bogataš i predsjednik nogometnog kluba Chelsea, Roman Abramovič redoviti je gost u Dubrovniku. U Hrvatsku je stigao u pratnji djevojke Darije Zhukove
Vidi originalni članak

Ruski oligarh i vlasnik engleskog premierligaša Chelseaja Roman Abramovič ni ove godine nije iznevjerio tradiciju ljetovanja.

U Dubrovnik je uplovio sinoć na jahti Eclipse, jednoj od najskupljih na svijetu. Eclipse koja je dugačka 163,5 metara i vrijedna 1,2 milijarde dolara, usidrila se između hotela Sveti Jakov i Argentina.

Abramovič se u pratnji djevojke Darije Zhukove u ležernom izdanju prošetao Stradunom. Ruski bogataš obično u Hrvatsku stiže privatnim Boeingom 767, a na usluzi mu je i vozač automobila koji prati njegovu jahtu da bi ga u svakom mjestu mogao dočekati. Lani je obišao Dubrovnik i Rovinj, a preklani Dugi otok.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Nagrizatelj 09.09.2012.

    Otkada treba hrvatskim novinarima da preuzme strana mjesto domaćih slova prevađajući ruskih imena? Zašto ne pišu jednostavno 'Žukova'. Kuda ploviš, Hrvatska, s takvim bezbrižnim urednicima?

  • Stara_1 08.09.2012.

    svako malo citamo da je stigao..a kad je otisao?,,,,taj je valjda stalno kod nas.

  • siso 08.09.2012.

    kad su pare od nekoga napravile gospodina?pa mi smo najbolji primjer da vecinom seljacine imaju para.sta ces vise govorit o drustvu u kojem neki profesor ima 5 milja kuna placu ili doktor koji radi za milju eura??

Komentiraj...
Vidi sve komentare