To je to što me zanima!

Đaci gurali pokvareni bus Čazmatransa po kolodvoru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač autobusa htio je ubaciti u prvu brzinu, ali nije mogao. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja zamolio je putnike da ga poguraju
Vidi originalni članak

Bus je krenuo u rikverc i kad je htio prebaciti u prvu brzinu, nije mogao. Vozač nas je zamolio da ga poguramo, pa su ga mojih pet prijatelja gurali nasred Autobusnoga kolodvora u Zagrebu, kaže učenik D.K. (16), koji je u srijedu snimio prijatelje dok guraju vozilo. Autobus Čazmatransa, koji vozi na relaciji Sv. Ivan Zelina - Zagreb, odgurali su sa strane na ugibalište kako ne bi smetao. Po putnike je došao zamjenski autobus, koji ih je odvezao do Goričica, gdje ih je čekao treći bus, kojim su stigli do Zeline.
- Ljude najviše smeta što je prijevoz Čazmatransovim busovima toliko skup, a njihova kvaliteta je upitna. Ovakvi slučejevi su se i prije javljali. Često se kvare, stari su i prokišnjavaju - kaže D.K. Đački pokaz za 22 dana stoji 686 kuna.
- Smatram da starost autobusa nije toliko relevantna. Naši busovi svaka tri mjeseca idu na obvezni tehnički pregled, a kvar se može svakome dogoditi - komentirao je Stjepan Čolig, voditelj poslovne jedinice Čazmatransa u Zelini. Kaže da dječaci nisu smjeli gurati autobus i da je potrebno barem 10 ljudi da bi ga pomaknuli s mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kingcro 27.10.2007.

    I takvi busevi prevoze nasu dicu od skole do doma,sramota za jednu drzavu sta sve se dopusta kod nas...

  • kokyca 25.10.2007.

    pa to je dečkima došlo kao dobro zagrijavanje za ove hladne dane........

  • tbaclija 25.10.2007.

    Počelo je prijedlogom zakona da se takvi krševi jednom za uvijek uklone sa ceste ali naša vlada nebi bila ta koja je da ne popušta ucjenama mafijaša ili kako bih ih već nazvao.Sjajna reklama za ulazak u EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare