To je to što me zanima!

Adlešić Pevecima dala zemlju vrijednu 60 mil. za 3 mil. kuna?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Đurđu Adlešič se u prijavi sumnjiči kako je nakon prodaje spornog zemljišta od obitelji Pevec primila "nagradu" od koje je kasnije izgradila kuću u Bjelovaru
Vidi originalni članak

Đurđa Adlešič dok je bila gradonačelnica Bjelovara prodala je tvrtki Pevec 10 hektara zemljišta za 3 milijuna kuna, iako se to zemljište procjenjuje na 60 milijuna kuna, javlja HRT. Protiv nje je podnesena kaznena prijava USKOK-u.

Adlešić odbacuje optužbe. Kaže da je zemljište prodano u drugom krugu javnog natječaja jer nije bilo zainteresiranih kupaca. 

- Komisija, koje ja nisam bila član, potom je predložila logičnu stvar - da se snizi cijena. Tada se raspisao novi javni natječaj na koji se javila samo tvrtka Pevec - rekla je Adlešič. 

Zemljište se inače nalazi u zoni Novi Borik - Lepirac, a ondje je Pevec trebao graditi svoju upravnu zgradu i trgovački centar. Sudski vještak procijenio je realnu vrijednost zemljišta te je zaključio kako vrijedi 20 puta više od onoga što su Peveci platili, piše Večernji list.

Đurđu Adlešič se u prijavi sumnjiči i da je nakon prodaje od obitelji Pevec primila "nagradu" od koje je kasnije izgradila kuću u Bjelovaru. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista...

Idi na 24sata

Komentari 82

  • kaj ima novoga 06.11.2011.

    a kad bu ju došli na red gradonačelnici po zagorju,npr onaj iz zaboka,pa iz krapine itd....pol zagorja korumpirano

  • picuskin 06.11.2011.

    Đurđu za dirigenticu ženske pjevačke klape "Remetinec". Ta se namuljala i nazapošljavala i muža i sineka na dobro plačena mjesta.Koliko je tek od HDZ-a izmuzla lovice jer je kao i Čehok bila u njihovom anusu (o.a. šupku).

  • hrvojehrc 05.11.2011.

    Kako to sve treba strijeljat,pa sve sami lopovi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare